reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny nie moge spać i sie tak zastanawiam moze ktoras miala podobna sytuacje..jestem w 9 dniu cuklu i juz pobolewa mnie jajnik, mialam plamienie zazwyczaj dni plodne mam pozniej bo cykle 30 dniowe.. ale w grudniu mialam łyzeczkowanie i nie wiem czy moze organizm jakos sie rozlegulowal i moglam dostac wczesniej czy co..śluzu plodnego raczej nie zauważyłam [emoji848]

reklama
@Takaja123 może to być śluz nie na owu a na ciążę [emoji4]

@Paulina97 też miałam cykle 30-35 dniowe a teraz drugi cykl po poronieniu miałam 25dni, ten też zapowiada się podobny bo wczoraj 13dc i była owulacja,ale jajniki kłuły już od kilku dni delikatnie. Nie wiem, może to wina suplementów które łykam [emoji4]

Dziewczyny nie moge spać i sie tak zastanawiam moze ktoras miala podobna sytuacje..jestem w 9 dniu cuklu i juz pobolewa mnie jajnik, mialam plamienie zazwyczaj dni plodne mam pozniej bo cykle 30 dniowe.. ale w grudniu mialam łyzeczkowanie i nie wiem czy moze organizm jakos sie rozlegulowal i moglam dostac wczesniej czy co..śluzu plodnego raczej nie zauważyłam [emoji848]
Spokojnie. Organizm musi dojść do siebie. Takie moje zdanie. W ciągu 6 tygodni jeśli wystąpi plamienie to jeszcze się czyścisz.

@Takaja123 takaja123 wszystko przed Tobą jeszcze. Trzymam cały czas kciuki aby się udało :)

Ostatnia edycja:
Po porodzie (zakonczonym zabiegiem) tez w okolicy 10d cyklu mialam lekkie plamienie. A bol jajnikow w 13 dniu. I tak w 3 cyklach ;p wiec stawialabym na to zr sie pozmienialo, ale nie jest zle bo mi przy takim rozlegulowaniu udalo sie zajasc e ciaze w 1szy cyklu staran.

@Takaja123 jak tam kochana testujemy razem w środę ?? [emoji6][emoji6][emoji16][emoji16] ja póki co @ nie dostałam więc jest cień nadzieji hehe.
Ja dziś się średnio czuje, ale może to przez nawal roboty w pracy. Najchętniej bym wszystko zostawiła i poszla do domu. Poprostu masakra ech [emoji17]

@Takaja123 jak tam kochana testujemy razem w środę ?? [emoji6][emoji6][emoji16][emoji16] ja póki co @ nie dostałam więc jest cień nadzieji hehe.
Ja dziś się średnio czuje, ale może to przez nawal roboty w pracy. Najchętniej bym wszystko zostawiła i poszla do domu. Poprostu masakra ech [emoji17]

Nie chce nic mówić, ale ja jak zaszłam w ciążę to pracowałam cały dzień i byłam tak zmęczona, że o 14 to już myślałam że będę spać na stojąco :p więc trzymam kciuki :)

reklama
@Dzoana88 mnie kusi żeby dziś zrobić test :) jak nie dziś to w środę na pewno :) może obie będziemy cieszyć się pozytywnym testem :)
To się namyśl, ale jak zrobisz dziś to daj znać [emoji16] trzymam kciuki ! No miło by było gdybyśmy obie mogły się cieszyć pozytywnym testem, ale choćby miala to być tylko jedna z nas to i tak sukces [emoji16] zawsze to fasolinda wiecej [emoji16]

Do góry