reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 w sumie staramy się już drugi cykl [emoji14] W tym tak średnio sie staramy bo termin byłby na październik (25.10 poroniłam, a 26.10 córka ma urodziny), ale nie przerywamy starań, jak ma być to będzie [emoji4]

@Takaja123 ja nie pomogę bo nie obchodzimy walentynek [emoji4]

reklama
@Jivka my w sumie też nigdy nie obchodziliśmy ale chyba sama mam taką potrzebę żeby gdzieś wyjść na randkę troszkę romantycznosci nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie :)

Jakoś dziwnie ciągnie mnie w jajnikach może faktycznie coś się zadziało jestem bardzo ciekawa. Ile dni po powinno wyjść coś na teście lub na becie?

@Jivka my w sumie też nigdy nie obchodziliśmy ale chyba sama mam taką potrzebę żeby gdzieś wyjść na randkę troszkę romantycznosci nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie :)

Jakoś dziwnie ciągnie mnie w jajnikach może faktycznie coś się zadziało jestem bardzo ciekawa. Ile dni po powinno wyjść coś na teście lub na becie?
Kiedy masz miec @?

@Takaja123 my tez raczej nie obchodzimy Walentynek, wiec tez nie pomogę ... ale może wybierzemy się do kina i na jakaś kolacje, tak żeby właśnie zrobili się romantycznie ;) w dodatku Flo pokazuje mi ze od 13 będą dni płodne ;) wiec nie zaszkodzi, a może pomoc ten romantyczny nastrój :wink:

@Oczekujaca123 powinnam już mieć 23 stycznia, 24.01 test był negatywny. 20 podejrzewam, że była owu a okresu brak
U mnie za kazdym razen 7 dni po owu wychodzilo. Wiec mysle, ze hak spróbujesz zatestowac 30go to cos powinno byc. Choć jak nie bedzie to tez bym sie nie zrazala.
To takie ze spokojem podejscie. Bo ja to bym juz w kolko testowala albo na bete leciala ;p

@Oczekujaca123 bardziej na owu stawiałam zaraz po @ też śluz był i ból jajników, a tu ból brzucha jak na @ a śluzu dużo coś było wtedy a czy to jest powodem braku @ to zobaczymy. Poczekam do środy może albo do wtorku. Śmiesznie byłoby gdyby faktycznie owulacja wystąpiła trzy dni przed @ i udałoby się :D

@Oczekujaca123 bardziej na owu stawiałam zaraz po @ też śluz był i ból jajników, a tu ból brzucha jak na @ a śluzu dużo coś było wtedy a czy to jest powodem braku @ to zobaczymy. Poczekam do środy może albo do wtorku. Śmiesznie byłoby gdyby faktycznie owulacja wystąpiła trzy dni przed @ i udałoby się :D
To mocno trzymam kciuki :)

reklama
Do góry