reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 robiliśmy badania genetyczne płodu, badania genetyczne sobie, czyli ja i mąż, na zespół antyfosfolipidowy, wszelkie badania krwi, została mi jeszcze teombofilia, ale gin nie kazała mi na razie robić..
i wie jaka mam grupę krwi, o ojca nie pytała, a ja ciagle w tym stresie zapominam jej powiedzieć :(

Pytanie z innej beczki. Wczoraj byłam na usg, pęcherzyk widać, ale jest pusty, wg OM wczoraj miałam 6+0tc. Możliwe, ze ciąża jest młodsza.. kazała mi się nie martwić na zapas i przyjść za tydzień na usg. W międzyczasie miałam zrobić bhcg. Dzisiaj wynik wyszedł 32 718,90,
18.01 robiłam miałam 1895,50..
W poniedziałek powtórzę, ale tak się denerwuje, czy zarodek się pojawi w pęcherzyku? W 6 tc chyba powinien już być? Pomocy[emoji45]
Na spokojnie, jest jeszcze dość wcześnie [emoji8] u mnie zarodeczek i serduszko było w 6 tygodniu i 6 dniu, ciąża też młodsza u mnie była. U każdej kobiety indywidualnie się pojawia, niektóre chyba nawet do 8 tygodnia czekają, na następnej wizycie napewno już się pokaże fasolcia [emoji8] trzymam kciuki!!!

reklama
@kb.karola90 powoli coś tam już zaczynam ogarniać :) teściowa szaleje szyjąc Ręczniczki, kocyki, rożki itp :) ubranek trochę mam od kolegi męża. Nawet pampersy, wkładki laktacyjne, maść na brodawki itp :) lista bardzo fajna, więc sobie ją przerobiłam na Excela i działam :) póki co chyba jednak nie będę kupować mebli bo mam w tym pokoju inne, ale muszę z nich męża wyprowadzić :D szafę muszę wynieść żeby mieć miejsce na łóżeczko i jakoś będzie.
A co do wagi to na pewno uspokaja
U nas pokój Antosia stoi zupełnie pusty i czeka na niego dlatego wszystko musimy kupić :) no i właśnie ekipa wyjechała do Ikei a mi jest bardzo przykro ze nie mogę sama zrobić zakupów dla Synka :(

@Takaja123 jak tam wygląda sytuacja z @ ? [emoji6] kciuki bola ale ciągle zaciskam [emoji4] Ja czekam do środy... No chyba że wcześniej przyjdzie @ [emoji6][emoji16] narazie dziwnie czuje wczoraj i dziś niby jajniki niby nie sama nie wiem trochę kluje troche ciągnie sama nie wiem może to zapowiedź @

@Malaga00 a jak tam u Ciebie? Robiłaś już betę? :) jak samopoczucie?
Jak nie dostanę @ to w poniedziałek [emoji17] Szczerze, tak sobie, nie wiem na co się nastawić jak na razie. Ale mam takie wahania nastrojów, że wszystko i wszyscy mnie wyprowadzają z równowagi, albo płacze, albo się denerwuję. [emoji38][emoji24] mam ochotę dosłownie kogoś udusić [emoji23] Wszystko mnie tak irytuję... Masakra.
To gorsze niż PMS... Właśnie jest 15dpo. I pierwszy raz tak długo utrzymują się objawy [emoji33] Piersi są tak spuchnięte, jajnik daje o sobie znać cały czas, ten z którego miałam owulację

@Takaja123 @Dzoana88 kciuki ciągle mam zaciśnięte za Was [emoji8]

@kb.karola90 28tydz cudownie [emoji3590] jeszcze troszeczkę i Antoś przyjdzie na świat w terminie!

@Oczekujaca123 musisz myśleć pozytywnie bo teraz jesteś pod stałą kontrolą, więc nawet jeśli coś się przyplącze to długo nie pozostanie i doczekasz szczęśliwie finału [emoji8]

A ja cóż... Odebralam wczoraj (w końcu) wyniki parwowirusa i mam już tylko przeciwciała, igm negatywny [emoji16][emoji16][emoji16]

@Takaja123 @Dzoana88 kciuki ciągle mam zaciśnięte za Was [emoji8]

@kb.karola90 28tydz cudownie [emoji3590] jeszcze troszeczkę i Antoś przyjdzie na świat w terminie!

@Oczekujaca123 musisz myśleć pozytywnie bo teraz jesteś pod stałą kontrolą, więc nawet jeśli coś się przyplącze to długo nie pozostanie i doczekasz szczęśliwie finału [emoji8]

A ja cóż... Odebralam wczoraj (w końcu) wyniki parwowirusa i mam już tylko przeciwciała, igm negatywny [emoji16][emoji16][emoji16]
Super kochana !
No i dzięki za kciukasy [emoji4] mi zostały 3 dni do @

reklama
@Malaga00 kochana teraz już na pewno będzie dobrze:) tylko znajdź dobrego lekarza, który zajmie się Tobą odpowiednio :* ile dni po robiłaś ten test?

@Jivka dzięki za kciuki tak mocno trzymacie, że @ boi splie przyjść :D

A Tak z innej beczki jakie macie pomysły na walentynki kolacja czy coś innego? :) szukam inspiracji:)

Do góry