reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc dziewczyny

@Destino , @witch84 dziekuje za pamiec. Zagladam, czytam, ale weny brak. Moj dol sie poglebia, wydaje mi sie, ze czas,kiedy moglam zostac mama juz dawno minal. I choc zawsze przed spodziewana @ tli sie we mnie nadzieja, ze moze teraz to przyjscie @ wszystko burzy. W dodatku moja druga bratowa zakomunikowala mi, ze jest w ciazy. Niby poczatek poczatkow, bo lekarz jeszcze nic nie widzial, ale to mnie dobilo do konca. Wiem, jestem okropna, ale nie umialam sie cieszyc, jak mi to powiedziala. W dodatku cala firma juz wie, bo wszystkim sie pochwalila, a to pewnie nawet nie 4 tydzien. Ech, przykre to wszystko. Druga bratowa, z ktora razem bylam w ciazy doczekala sie juz drugiego dziecka. I choc wiem, ze powinnam sie cieszyc, to nie potrafie, przemawia przeze mnie zazdrosc nad ktora nie potrafie zapanowac. Wstyd mi z tego powodu.
Jutro 16dc, znowu luteina. Biore tez bromergon, gin powiedzial, ze mam brac az pokaza sie dwie kreski. Tylko czy sie doczekam?
@Destino a jak sie ma ksiezniczka ?
@ivvonka czy jeszcze zagladasz? Co u Was?

Witam wszystkie nowe Mamy Aniolkow, przykro mi, ze i Was to spotkalo.
Za wszystkie staraczki trzymam nieprzerwalnie kciuki.
Dla wszystkich przyszlych mam gratulacje.

Melduje się ze szpitala...szyjka 1,3 cm czyli od tygodnia bez zmian. W badaniu palpacyjnym 2cm (dlatego trzeba mierzyć szyjkę przez usg!!!). Ogólnie ciesze się ze nie jest gorzej :) dostałam już pierwsza dawkę sterydów (w sumie dostane 4). Jak dobrze pójdzie to w sobotę do domu :D
No i najważniejsze...Antoś waży ok 1,2 kg :D

@kb.karola90 kochana cieszę się bardzo że jest jak jest :) bo jest dobrze i tak ma być :) Antos już wielki chłop ;) dobrze ze dostaniesz ten steryd to będzie jakieś zabezpieczenie w razie w ;)
Mam tyle emocji w sobie ze na zmianę śmieje się u płacze :D Ja dzisiaj uwierzyłam ze się uda. Nie wiem dlaczego ale już teraz wiem ze na milion procent będzie dobrze. Jakoś tak odeszły obawy :) Kocham nad życie mojego Synusia i córeczkę w niebie i wiem ze razem pokonamy wszystko :)

@hona do niedawna byl wzgledny spokoj. Ladnie jadla, przybierala na wadze. Dzis spadla z wagi i okazalo sie, ze ma dysplazje oskrzelowo-plucna. Postaraja sie poprawic wydolnosc oddechowa, tylko, czy sie uda?

reklama
@hona do niedawna byl wzgledny spokoj. Ladnie jadla, przybierala na wadze. Dzis spadla z wagi i okazalo sie, ze ma dysplazje oskrzelowo-plucna. Postaraja sie poprawic wydolnosc oddechowa, tylko, czy sie uda?
@Destino [emoji173] :*

@kb.karola90 dobre wiesci ! :* ja tez uwazam, ze palcem to se mozna ewentualnie w uchu pogrzebać , a nie mierzyc szyjke. Ktory teraz masz tc?

Do góry