reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No ja właśnie bardzo ubolewam nad tym ze nie mogę jechać do sklepu i sobie pooglądać. Ile już razy płakałam z tego powodu :( teraz ja idę do szpitala a do domu będą przychodziły paczki i możliwe ze juz do porodu tego nie zobaczę :(
Ja mam już praktycznie wszystko wybrane. Zostało mi tylko znalezienie odpowiedniej farby, lampy i dywanu :)

Super ze juz wszystko macie wybrane :) ja jestem totalnie w czarnej d i nie mam pojęcia co muszę mieć :p muszę usiąść nad jakąś listą bo zginę w tym wszystkim

reklama
@Oczekujaca123 kochana strzał w dziesiątkę z tym co napisałaś. Zgadzam się z Tobą jak najbardziej! :) ja już nie staram się od początku cyklu mamy ochotę to działamy nie to nie. Ja już nie myślę o tym, że muszę itp. Mój mąż powiedział, ze nawet gdybyśmy wcale nie mieli dzieci lub nie mogłabym mieć i tak bym była jego żona i tak by mnie kochał bez względu na wszystko i działa to w drugą stronę oczywiście.
Mam nadzieję, że te bóle są u Ciebie spowodowane właśnie ciąża bliźniacza i są inne i szyjka trzyma się jak trzymała :* oby Staś i Amelka wytrzymał jak najdłużej ❤️
PS. Jesteśmy z tego samego rocznika i też nie czuje się staro wręcz przeciwnie :)

@roki1991 milo, ze pytasz... siedze cicho bo jest kiepsko. W sobote pojechalam na IP niby ok ale zwijalam sie z bolu. Podali zastrzyki i pomoglo. Wyszlam w poniedziałek. Dalej mam silne bole nikt nie wie skad... wiec leze. W poniedzualek w szpitalu moja gin zmierzyła mi szyjke.. 4.5cm... u niej w gabinecie ma 5.5.. mowi ze widac ze szyjka zaczyna pracowac. We wtorwk mam wizyte bedziemy mierzyc i decydowac co dalej. Dlugosc jest ok ale wiadomo lek jest ze nagle sie posypie... w tym szpitalu co bylam rodzilam Franka. Bylo.mi mega ciezko, bo wszystko wrocilo. Tam tez nie zaloza mi szwu bo nie wszedzie zaklada sie przy blizniakach. Wiec zobaczymy co wyjdzie na wtorkowej wizycie na tym sprzęcie co zwykle i wtefy decyzja co dalej. Poki co mieszkamy z M u rodziców bo u nas ekipa remontuje lazienke, wiec w sumie nic nie robie.. no o tak leci.
W poniedzialek dowiedziałam sie , ze bedziemy mieli coreczke i synka. (Wiedzialam od poczatku ;p , ale teraz mam potwierdzone) i jak juz znam ta płeć... to jakos coraz bardziej mnie przeraża ze moge znow stracić... naszego Stasia i Amelke.. no ale nic... dbam o siebie biore leki, wizyty mam co tydzien i modle sie by szyjka nienawalila... no i tyle u mnie.
O matko jak cudownie [emoji3590] Od razu parka [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Trzymam kciuki z całych sił [emoji110][emoji110]

Ja w tym cyklu też odpuszczam, nic nie mierzę i nie sprawdzam, regularnie będziemy działać. Tylko olej w wiesiołka chcę dokupić [emoji4]

O matko jak cudownie [emoji3590] Od razu parka [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Trzymam kciuki z całych sił [emoji110][emoji110]

Ja w tym cyklu też odpuszczam, nic nie mierzę i nie sprawdzam, regularnie będziemy działać. Tylko olej w wiesiołka chcę dokupić [emoji4]
Ja właśnie biorę olej z wiesiolka i kończę dzisiaj brać bo do owulacji się go bierze. A że jutro jadę na zastrzyk więc dzisiaj ostatnia porcja. A reszta niech się dzieje .

Ja za każdym razem jak biorę się za Harry'ego to doczytam do 4i części i koniec :p całość przeczytałam raz jak wychodził po kolei ;)

reklama
A ja pije codziennie len mielony. Ale dodaje do niego trochę soku malinowego bo łatwiej mi wchodzi no nawet powiem że jest całkiem niezle wtedy taki malinowy kisielek [emoji16]

Do góry