reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Jivka ja miałam termin na początek kwietnia i też się boję jak to będzie gdy nie zajde do tego czasu... Ale myślę pozytywnie i zdaje się na to co ma być to będzie :)

@gigi_ ja czekam na @ jak się nie pojawi to wtedy będę testować. Stwierdziłam, że bez sensu robić sobie nadzieję i nakręcac niepotrzebnie. Uczę się cierpliwości :)

@roki_1991 ale czas leci już jesteś za połowa i teraz to już z górki :)

@martakratka piękny maluszek :) jak tam u Was nocki przespane czy tak różnie? :)

Maly się budzi co 2 godziny bo karmie tylko piersią. Ale jest kochanym i bezproblemowym dzieckiem ;) Kocham go nad zycie ;)

reklama
@Jivka kiedy miałaś owulacje? :) ja właśnie od kilku dni nie czuje się najlepiej troszkę podejrzewam, że coś wyszło ale czekam na razie cierpliwie i nie nakrecam się bo później jak przyjdzie @ to będę rozczarowana. Podchodzę teraz do tego na luzie ma być będzie nie to próbujemy dalej
3.01 miałam pozytywny test owu, 4 leciutko mnie ciągnęło, a 5 ból jajników na maksa. Temperatura skoczyła do góry 5.01 więc wtedy obstawiam. Niestety zepsuł mi się termometr więc to znak że mam nie sprawdzać heh. A robiliśmy tylko jeden strzał 4.01 wieczorem [emoji4]
A Ty @Takaja123 na kiedy masz termin @?

@martakratka dla małego Skarbka wszystko jest do przetrwania :) życzę Wam dużo zdrówka i samych wspaniałych chwil razem ❤️

@Jivka planowo 23 mam mieć, a inny kalendarzyk pokazuje na 19 ale ten pierwszy bardziej się u mnie sprawdza :) teraz mam 24dc

@roki_1991 poczekaj jeszcze trochę a zobaczysz jak mała da ci popalić i będziesz wspominała jak to było jak za mało dawała popalić.
@Jivka @Takaja123 trzymam mocno kciuki za testowanie w najbliższym czasie.
Ja planów termin miałam na 15 maja więc jeszcze trochę czasu jest.
Za to obawiam się że owulacja chyba przyjdzie sama ponieważ coś dzisiaj mnie ciągnie po jajnikach. Więc muszę dzisiaj trochę po przytulać się do mojego. W czwartek zobaczymy czy miałam rację bo jadę na kontrolę. Ale jeśli nie było to teraz zakupie testy i po zastrzyku zobaczyny co wykażą

reklama
Do góry