reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wlewaja we mnie hektolitry antybiotyków. Bardzo się boje. Oni są przeciwni pessarowi w moim przypadku. Jest jakaś szansa ze jak opanuja ta infekcje to się to wszystko trochę cofnie? Niby jeszcze dzisiaj mają sprawdzać ta szyjkę bo mają nadzieję że wczorajsza jazda samochodem (ok godziny drogi) i "dostanie" się na oddział miało wpływ na tą szyjkę.
A jak tam Waleczna Helenka??

Dziewczyny przepraszam ze nie odpisuje każdej z osobna ale mam taki młyn w głowie ze szkoda gadać. Momentami mam ochotę wstać i stąd po prostu wyjśc. Ale będę walczyć póki będę mogła. Dzisiaj jak tylko się przebudzilam chyba że 100 razy powtarzała sobie "BĘDZIE DOBRZE" !!!!
Jutro mija rok od narodzin Zosi...
Trzymam mocno kciuki za Was [emoji110] Będzie dobrze, musi być! Jesteś w szpitalu pod dobrą opieką to najważniejsze. Staraj się myśleć pozytywnie bo to też część sukcesu [emoji8]

@kb.karola90 ja również mocno trzymam kciuki!:) Jesteś w szpitalu, pod dobra opieka i musi być dobrze!

Ja badania porobie jednak po świętach bo dzwoniłam po różnych laboratoriach i mówią mi ze już nie robią takich badań teraz, dopiero po świętach ... ale zaraz 27.12 pojadę ...:tak:

reklama
Biorę teraz penatral uno tam jest witamina b12 ale nie wiem dokładnie ile tam jej jest
Jest malutko, spokojnie możesz dorzucić 1mg, albo 2.5mg tabletki dzielić na pół. Chwila moment i się podniesie :-) ja używam swansona metylokalbamine tam jest 60 tabletek ale biorę połówkę i mam tak około 700 poziom b12.

Do góry