reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyn dziękuję bardzo za wsparcie :*
Niestety dzisiaj w szpitalu jest jakaś Wigilia i nadal czekam na usg :( juz się stresuje ze jednak mi go dzisiaj nie zrobia. Normalnie oszalec idzie. Wszystko ważniejsze od pacjenta :( ale dostaje 4×dziennie dwie kroplowki z antybiotykami.
Jak pisałam to wzięli mnie właśnie na usg i od wczoraj jest bez zmian.
Bez zmian to dobra wiadomość. A za chwilkę Ci powiedzą że szyjka się wydłuża. Bardzo w to wierzę [emoji3590]

reklama
@Lu_cy @Takaja123 dzięki z informację. Przepatrze sobie wszystko wieczorem albo jak będę czekała na wizytę. Właśnie jestem w drodze. Liczę dzisiaj na zastrzyk aby zacząć starania bo tak to Przytulanki na nic się nie zdadza :(
@kb.karola90 będzie dobrze. Musisz być dobrej myśli. Dobrze jakbyś już do końca została w szpitalu będziesz pod stałą kontrola. Wiem że to kiepsko ale dla dziecka warto to zrobić. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasoleczke.

@Lu_cy super ! U mnie 12t4d wiec podobny etap mam ! ;)

@Ela93 @Lu_cy ma racje wit b12 do podniesienia. Swanson ma fajne witaminy ;) i tanie.

@kb.karola90 kazdy sprzet usg i lekarz mierzy inaczej... jestes pewna ze twoja szyjka sie skrocila ? Moze wg tego ile byla u lekarza to tak ale moze warto sprawdzic ja na tym samym sprzecie? Ja wszedzie mam inny pomiar.... trzymam kciuki :*

@Lu_cy @Takaja123 dzięki z informację. Przepatrze sobie wszystko wieczorem albo jak będę czekała na wizytę. Właśnie jestem w drodze. Liczę dzisiaj na zastrzyk aby zacząć starania bo tak to Przytulanki na nic się nie zdadza :(
@kb.karola90 będzie dobrze. Musisz być dobrej myśli. Dobrze jakbyś już do końca została w szpitalu będziesz pod stałą kontrola. Wiem że to kiepsko ale dla dziecka warto to zrobić. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasoleczke.
Mam taki mętlik w głowie ze szkoda gadać...z jednej strony wolałabym zostać już chociaż do tego 28-30tc. A z drugiej nie wiem czy dam radę psychicznie...
Ale jak będzie trzeba to zostane...
@Lu_cy super ! U mnie 12t4d wiec podobny etap mam ! ;)

@Ela93 @Lu_cy ma racje wit b12 do podniesienia. Swanson ma fajne witaminy ;) i tanie.

@kb.karola90 kazdy sprzet usg i lekarz mierzy inaczej... jestes pewna ze twoja szyjka sie skrocila ? Moze wg tego ile byla u lekarza to tak ale moze warto sprawdzic ja na tym samym sprzecie? Ja wszedzie mam inny pomiar.... trzymam kciuki :*
Napewno się skróciła. A poza tym nie mam możliwości żeby jechać teraz do gabinetu mojego gina żeby to on mi ta szyjkę zmierzył.

Mam taki mętlik w głowie ze szkoda gadać...z jednej strony wolałabym zostać już chociaż do tego 28-30tc. A z drugiej nie wiem czy dam radę psychicznie...
Ale jak będzie trzeba to zostane...

Napewno się skróciła. A poza tym nie mam możliwości żeby jechać teraz do gabinetu mojego gina żeby to on mi ta szyjkę zmierzył.
Rozumiem, ze teraz nie mozesz ale czy na tym szpitalnym sprzecie mialas juz mierzo a i od tamtego czasu sie skrocila? Pytam.. bo u mnie na 1 IP mowili ze 4cm... a na innej i u gina mam 6 i 5.5... watpie zeby sie wydluzyla 4...

@Oczekujaca123 wieczorem coś zamówię. Tak jak mogłam się domyślić u lekarza jest opóźnienie. Jestem ciekawa jak tam moje pęcherzyki czy coś urosły. Ale chyba coś się zaczyna bo na władcę pojawia się śluz plodny więc mam taka nadzieję że będzie dziś dobrze i wyjdę zadowolona

reklama
Rozumiem, ze teraz nie mozesz ale czy na tym szpitalnym sprzecie mialas juz mierzo a i od tamtego czasu sie skrocila? Pytam.. bo u mnie na 1 IP mowili ze 4cm... a na innej i u gina mam 6 i 5.5... watpie zeby sie wydluzyla 4...
Maja tu zupełnie nowe usg od kilku dni i mam wrażenie ze nie do końca umieją się nim obsługiwać, ale nie robie sobie z tego względu jakiś wielkich nadzieji.
Ale co mnie zastanawia...wczoraj podczas badania "ręcznego" lekarz stwierdził że "palpacyjnie długość szyjki ok 1,5cm". Nic już z tego nie rozumiem...

Do góry