reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Marika92 cudowny maksiu!! :) jestem w nim normalnie zakochana i to od pierwszego wejrzenia ;) buziaki dla was :*
@kari21 u mnie zaraz będą dwa lata... Dwie straty na koncie i jeden znak zapytania co to teraz będzie... Też mam wrażenie że każda która tu była jak dołączyłam do forum już ma swoje szczęście przy sobie albo zaraz będzie je mieć. Ale nie możemy tak myśleć!! Szczególnie teraz, kiedy jesteś przecież w ciąży!! Także głowa do góry, cyc do przodu i włączyć pozytywne myślenie!! ;) będzie dobrze :*
@Dagmarka1991 luteina podjęzykowa - smacznego :p ja już nią rzygam. Ale dobrze ze gin działa, to wazne :) pakiet na myko/uera/chlamydie też dałam jakieś 300 zł. Grzyby nie powinny być drogie. Badanie nasienia podstawowe u mnie kosztuje 60 zł, więcej mąż nie robił. Natomiast te zakaźne robicie we dwójkę czy tylko jedno z was?? Z tym bromergonem uważaj, nie wiem czy lekarka kazała ci zacząć brać od mniejszej dawki czy od razu po całej tabletce?

Ja siedzę w kolejce na badania. Zaraz tu padne. Jestem tak głodna a w pracy tyle zapachów... A tu nie można nic zjeść ;(

Witam, jakoś ostatnio mam ogromny spadek formy więc za bardzo nie podczytuje co kto a jedynie śledze okiem moderatorskim :)
Wciąż proponuje dołaczenie do wspólnych wypieków lub bazarku z rękodziełami. Fajmnie bo już 4 dziewczyny się zgłosiły i może byc coś z tego ciekawego :)

@Marika92 cudowny maksiu!! :) jestem w nim normalnie zakochana i to od pierwszego wejrzenia ;) buziaki dla was :*
@kari21 u mnie zaraz będą dwa lata... Dwie straty na koncie i jeden znak zapytania co to teraz będzie... Też mam wrażenie że każda która tu była jak dołączyłam do forum już ma swoje szczęście przy sobie albo zaraz będzie je mieć. Ale nie możemy tak myśleć!! Szczególnie teraz, kiedy jesteś przecież w ciąży!! Także głowa do góry, cyc do przodu i włączyć pozytywne myślenie!! ;) będzie dobrze :*
@Dagmarka1991 luteina podjęzykowa - smacznego :p ja już nią rzygam. Ale dobrze ze gin działa, to wazne :) pakiet na myko/uera/chlamydie też dałam jakieś 300 zł. Grzyby nie powinny być drogie. Badanie nasienia podstawowe u mnie kosztuje 60 zł, więcej mąż nie robił. Natomiast te zakaźne robicie we dwójkę czy tylko jedno z was?? Z tym bromergonem uważaj, nie wiem czy lekarka kazała ci zacząć brać od mniejszej dawki czy od razu po całej tabletce?

Ja siedzę w kolejce na badania. Zaraz tu padne. Jestem tak głodna a w pracy tyle zapachów... A tu nie można nic zjeść ;(
Mąż ma tylko zrobić. Pani ginekolog powiedziała, że w nasieniu też mogą być bakterie, które mogą powodować poronienie. Po pół tabletki i zwiększamy do jednej tabletki. Ostrzegała, że mogą być zawroty głowy.

reklama
Jak najbardziej, w nasieniu też mogą być. Warto sprawdzić ;) zawroty głowy owszem. Proponuję brać przed samym snem, a i tak rano może być wesoło :p

Do góry