reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mój mąż ma zrobić: badanie nasienia ogólne + posiew + antybiogram
- bakterie
- chlamydia
- mykoplazma
- ureaplazma
- trich. vagin.
- grzyby
Ciekawe jaka cena.... Damy radę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny

Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok.
@ivvonka kochana, jak u Ciebie? Co z malutka? Napisz cos, wypatruje posta od Ciebie everyday.

@Funia90 czy jeszcze tu zagladasz? Co u Was,jak ksiezniczka?

@zosiak a u Ciebie? Dawno Cie u nas nie bylo.

Wpadam z informacja, ze zawitala malpa, choc w tej sytuacji, to jednak sie ciesze, bo przyznaje, ze tak sobie wzielam do glowy slowa "kolezanki", ze wczoraj bylam przekonana, ze przechodze w etap menopauzy. Poryczalam sie wieczorem, rano wstalam z takimi podpuchnietymi oczami, ze dzis wygladalam, jakby mnie ktos pobil. Z dwojga zlego oczywiscie wole okres niz menopauze, wiec jak malpe zobaczylam to az sie do niej usmiechnelam. Wizyta przesunieta, ale zaraz po ruszam do gina, niech sprawdzi podwozie, da co tam potrzeba i ruszamy dalej ze staraniami. Dzis patrze na to wszystko troche bardziej optymistycznie.
@Dagmarka1991 Przynajmniej masz okreslone dzialania, wiec jest juz krok do przodu :)
Ja za chlamydie urea i myko w pakiecie placilam 330 + 26pobranie, bo w lab robilam reszta nie wiem ;*
A lekarka na temat braku @ cos mowila? Tzn cos podejrzewa czy dalej badania w tym kierunku

@hona widzisz, spokojnie, jeszcze dobrych kilka lat z @ Cie czeka. A moze kolezanke za szybko menopauza dopadla i glupio komentuje? ;*
A wczoraj tak wszystko przezywalas , bo pewnie PMS Cie dopadl

@Dagmarka1991 Przynajmniej masz okreslone dzialania, wiec jest juz krok do przodu :)
Ja za chlamydie urea i myko w pakiecie placilam 330 + 26pobranie, bo w lab robilam reszta nie wiem ;*
A lekarka na temat braku @ cos mowila? Tzn cos podejrzewa czy dalej badania w tym kierunku

@hona widzisz, spokojnie, jeszcze dobrych kilka lat z @ Cie czeka. A moze kolezanke za szybko menopauza dopadla i glupio komentuje? ;*
A wczoraj tak wszystko przezywalas , bo pewnie PMS Cie dopadl
Zaburzenia hormonalne i nie ma @. Hiperprolaktynemia czynnościowa. Mam brać bromergon. Od jutra zaczynam. Luteina pod język - będzie wywoływany okres.

reklama
3 miesięczny już Maksio pozdrawia wszystkie mamusie, brzuchatki i staraczki :)
_20180927_201044.JPG

Załączniki

• _20180927_201044.JPG
    _20180927_201044.JPG
    77,8 KB · Wyświetleń: 383
Do góry