Oczekujaca123
Fanka BB :)
@dzooana88 przykro mi, ze tu trafilas. Ja stracilam synka w 23tc, teraz zaczynam starania o kolejne dziecko, boje sie jak kazda... u mnie minely 3 miesiace, raz jest lepiej raz gorzej, ale dziewczyny tu bardzo wspieraja . Musi byc w koncu dobrze i u Ciebie pewnie tez bedzie. Dla niektorych droga do macierzyństwa niestety jest pos gorke, ale staram sie wierzyc, ze da siw ja przejsc. Przytulam:*Zapisuje po cichu w notatniku jakie badania wykonać na początek ( ale też nie chcialabym dać się zwariować z ich ilością) . Nie mam zadnych stwierdzonych chorob i dolegliwości. A ta krzepliwość to jak się sprawdza ? Dziekuje za mile slowa :-* nie pomyslalabym ze po przeczytaniu slow "bedzie dobrze " pojawi sie usmiech na mojej twarzy :-)
Badania to te podstawowe warto zrobic, plus pakiet tarczycowy (tsh ft4 ft3 antytg antytpo) no i zrobilabym trombofilie wrodzona (to tez na ta krzepliwosc a chyba jedno z najtanszych bo masz kilka mutacji w pakiecie ) ja robilam jeszcze homocysteine b12 kwas foliowy wit D
@ivvonka, zycze sily na kazdy dzien i cierpliwości. A mala jest taka dzielna i silna po Tobie, wiec wybroni sie z tych wszystkich dolegliwosci do konca i zrobi Wam prezent swiateczny swoimi wynikami
Wierze w to ! ;*
@martakratka , ale ten czas zasuwa ! zdrowka i wszystkiego dobrego na tej ostatniej prostej ! ;*