reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris też dokarmiam sztucznym. I te kupki nieregularne dosyć. Dzisiaj Ala przywitała mnie krzykiem. W nocy jadła wiecej sztucznego i rano były problemy.Wymasowałam ten biedny brzuszek, trochę pouciskałam nóżkami i poszło. A swojego mleczka dużo Ci brakuje?

reklama
Hej :) U nas ok :) Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie :) Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały :) Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj :) A co u Ciebie?
jejciu juz 27 tydzien ??? jak to przeleciało....mi sie moja ciąża ciągnie .... wazne ze wszystko ok ;)

@ivvonka super ze u Was coraz lepiej.Dlugo Alusia bedzie musiala nyc jeszcze w szpitalu?

@muza_ton no pewnie u niej już po tylko nie ma bardzo czasu napisać :) no to nieźle Jasio daje czadu :) to dobrze że nie ma problemów z nim bo u nas walka o kupkę drugi dzień.
@witch84 no no podobno tak jest ;) moja już na 2,5 tygodnia :D miejmy nadzieje że jednak będzie należała do tych grzeczniejszych bo jednego łobuziaka to już mam w domu ;)
@ivvonka tak przeważnie to karmię piersią tylko mała ma duży apetyt i są momenty że niby ssie ale mam wrażnie że nadal jest głodna. Wtedy robimy mleko modyfik. Jak na razie to jest to góra 3 lub 4 razu na dobę. Ja tez trochę masuję ten malutki brzuszek tyle że moja mała ewidentnie tego nie lubi :/

Hej [emoji4] U nas ok [emoji4] Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie [emoji4] Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały [emoji4] Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj [emoji4] A co u Ciebie?

U mnie końcówka 12 tc i jak narazie jest dobrze. Jedyni teraz zaczynają mnie dopadać mdłości... wczoraj odebralama wyniki testu NIPT i są dobre [emoji4] dalej żyje w lekkim strachu od wizyty do wizyty

@muza_ton u nas wszystko dobrze poza problemami brzuszkowymi malutkiej. Niestety dokarmiam ją butelką i nie robi codziennie kupki a w nocy przez to meczy ją brzuszek :/ a tak poza tym jest cudna i grzeczniutka. Dopiero do mnie dochodzi ze gdyby nie usg i szybka reakcja lekarzy to mogłabym nie miec teraz Emilki :( a co u Was? Jak Jasio?
Edit: A co u @anja_92
A podajesz espumisan lub esputi.Con?

A ja się martwię żeby wszystko było ok bo męczy mnie to przeziębienie ... masakra .nic nie robię tylko leże

Kochana nie martw się mnie tez na początku męczyło przeziębienie. Podobno to tez może być normalny objaw ciąży bo zachodzą zmiany w Twoim organizmie. Ważne żeby nie było wysokiej gorączki

Kochana nie martw się mnie tez na początku męczyło przeziębienie. Podobno to tez może być normalny objaw ciąży bo zachodzą zmiany w Twoim organizmie. Ważne żeby nie było wysokiej gorączki
No jakoś zawsze mnie łapie przeziębienie w ciąży na początku tamtym razem też tak było ...Gorączki. Nie mam bardziej osłabienie trochę ból gardła i ten katar męczący ... moj kupił mi *spam* sól morska ale nie bardzo pomaga ciekawe kiedy to minie ..

reklama
Do góry