ivvonka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jejciu juz 27 tydzien ??? jak to przeleciało....mi sie moja ciąża ciągnie .... wazne ze wszystko okHej U nas ok Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj A co u Ciebie?
Hej [emoji4] U nas ok [emoji4] Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie [emoji4] Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały [emoji4] Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj [emoji4] A co u Ciebie?
A podajesz espumisan lub esputi.Con?@muza_ton u nas wszystko dobrze poza problemami brzuszkowymi malutkiej. Niestety dokarmiam ją butelką i nie robi codziennie kupki a w nocy przez to meczy ją brzuszek :/ a tak poza tym jest cudna i grzeczniutka. Dopiero do mnie dochodzi ze gdyby nie usg i szybka reakcja lekarzy to mogłabym nie miec teraz Emilki a co u Was? Jak Jasio?
Edit: A co u @anja_92
A ja się martwię żeby wszystko było ok bo męczy mnie to przeziębienie ... masakra .nic nie robię tylko leże
Tak podajemy espumisan i dodatkowoprzed każdym karmieniem DelicolA podajesz espumisan lub esputi.Con?
No jakoś zawsze mnie łapie przeziębienie w ciąży na początku tamtym razem też tak było ...Gorączki. Nie mam bardziej osłabienie trochę ból gardła i ten katar męczący ... moj kupił mi *spam* sól morska ale nie bardzo pomaga ciekawe kiedy to minie ..Kochana nie martw się mnie tez na początku męczyło przeziębienie. Podobno to tez może być normalny objaw ciąży bo zachodzą zmiany w Twoim organizmie. Ważne żeby nie było wysokiej gorączki