reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@OneMoreTime nie znamy się, ale ja cię pamiętam ;) czytałam twoje posty jak się pojawiłam na forum ;) gratuluję i życzę szczęśliwej ciąży ;)
@patuśka ja też wizytuje w środę, także będziemy się wspierać razem :D o której masz wizytę??
Wspierac albo razem panikowac [emoji23] [emoji23] hehe spokojnie, nie bede siala paniki, od dzis wrocilam do pracy po l4 takze bede miala czym glowe zajac. Mam okolo 11, a Ty?

Wspierac albo razem panikowac [emoji23] [emoji23] hehe spokojnie, nie bede siala paniki, od dzis wrocilam do pracy po l4 takze bede miala czym glowe zajac. Mam okolo 11, a Ty?

Miałam na myśli właśnie panikę wspólna :p ja mam dopiero na 15. Też póki co chodzę do pracy także mam czym zająć głowę, ale mam dylemat czy brać już l4 czy nie. Bo z jednej strony w domu to zwariuje siedząc i myśląc a z drugiej strony nie daje rady cały tydzień wstawać o 4.30 albo odwrotnie, siedzieć do 18

@roki_1991 bierzl4 a w domu sobie zajęcie wymyślisz, zobaczysz. Ja tam sie nie nudzilam. Fakt że mam córcie więc było co z nią robić ale tez doprowadzilam dom do ladu. NAWET tam gdzie zAwsze zostawiia sie na kiedy indziej

@muza_ton ja się znam. W domu będę tylko leżeć i się rozleniwie :p telewizor i nic więcej... Ale mam zamiar pogadać z menagerka o tym żeby mieć w tygodniu dzień wolnego, np w środy żeby odpocząć

Dziewczyny - jak Wasze wizyty! Proszę meldować :)
@roki_1991 Ja tam gdybym mogła to bym całą ciążę pracowała. W domu głupie pomysły do głowy przychodzą, a potem człowiek się niepotrzebnie zamartwia. A jeszcze jak mnóstwo informacji od wujka googla uzyska, to wogóle głowa boli ;-)

reklama
Wizyta dopiero w środę, także jeszcze musicie trochę poczekać na relacje :D
Jestem jakaś taka spokojniejsza tym razem, mam nadzieję że będzie dobrze ;)

Do góry