patuśka
Fanka BB :)
@Syl92 @roki_1991 mam wizyte w srode i bedzie to 9+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Syl92 @roki_1991 mam wizyte w srode i bedzie to 9+0
@OneMoreTime O łał - bliźniaki! Jednocześnie zazdroszczę i współczuję ;-) A co tam u Kai słychać?? Dobrze imię pamiętam??
U mnie level wyżej - bo starsza poszła do pierwszej klasy. Młody za to rozkręca się w końcu z mową - znaczy już normalnie mówi, tyle że jeszcze dość niewyraźnie. Ale to już sobie wypracujemy.
A Wy dalej za granicą? Nie zimno Wam tam?
Wooow! Gratulacje Oby dwoiły się tylko radościCześć dziewczyny większości z Was nie znam, bo nie było mnie tu ze 2 lata... jedynie @witch84 pamiętam przykro mi, że Was też to spotkało wróciłam, bo całkiem niespodziewanie okazało się, że jestem w ciąży i to ku wielkiemu zaskoczeniu ( i teraz już radości ) w ciąży bliźniaczej więc będę zaglądać do Was (mam nadzieję jeszcze ok. 7 m-cy), bo nikt nie rozumie, tak jak mamy aniołków, lęków w trakcie ciąży po wcześniejszej stracie....
Zaraz spróbuję wkleić suwaczek, jak sobie przypomnę jak to było....
Wooow! Gratulacje Oby dwoiły się tylko radości