reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Oto moje piękności
Zobacz załącznik 892971

Lekko nie było. Od wczoraj od 17 ale urodził się dziś naturalnie i jestem przeszczęśliwa. Teraz będziemy spać :-) bo aż fiklam z osłabienia po wyjściu z toalety 2h temu.
Cudowny cud! :* mój porod podobnie trwał, od południa, a nawet rana 27 września, do dokładnie 13.05 drugiego dnia, czyli 28 września :) pamiętam jaka byłam padnięta a jednocześnie podekscytowana tym małym okruszkiem :) odpoczywaj, zasłużyłas! :)

Dziewczyny nie mogę uwierzyć wczoraj nie było nic na teście a dziś ....Zobacz załącznik 892960

Gratuluję kochana :) i wiem dokładnie co czujesz - zawał poziom hard ;) piękne przejęcie brzucholka i oby szczęśliwe :) ja pierwszy zastrzyk z heparyny mam za sobą ;) wyszłam z wprawy i łatwo nie było, będzie siniak :p ale czego się nie robi..

Gratuluję kochana :) i wiem dokładnie co czujesz - zawał poziom hard ;) piękne przejęcie brzucholka i oby szczęśliwe :) ja pierwszy zastrzyk z heparyny mam za sobą ;) wyszłam z wprawy i łatwo nie było, będzie siniak [emoji14] ale czego się nie robi..
Ja jeszcze nie potrafię ich robić i nie robiłam ...jutro dzwonię do gina .Zamiast się cieszyć to się zamartwiamy ale to chyba naturalne ...

reklama
Do góry