reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

óre nie robiły badań ale ja już mam 33 lata i niechce powtórki ze poronienie czy coś. Ogółem mam gęstsza krew .

kochana u mnie dzis mija 44dni po poronieniu Wiec juz dawno te 6tyg minelo i powinien byc okres a go nie ma ;/
Dostalam duphaston na wywolanie biore 4dni lekarz mowił ze powinnam go dostac za okolo 3dni jak zaczne brac ale nadal nie ma :(

reklama
Jesli chodzi o kwas foliowy dla staraczek ktore nie wiedza czy maja trombofilie polecam prenal uno. Tam jest tez metylowany kwas foliowy dobrze przyswajalny i w ogole super zestaw sklad na moje. No chyba ze ktos nie moze jodu tak jak pisal. Podstawa badan dla mnie bylaby homocysteina, tsh, anty tg anty tpo to przecwicialam tarczycowe, moze poziom D3 zelaza, kwasu foliowego, przeciwciala przeciw tworzeniu lozyska, przeciw plemnikowe, antykardiolipinowe, przeciw beta 2 glikoproteinie ( to taki pakiet przeciwzakrzepowy) chociaz te mthfr tez warto zbadac. Warto popatrzec na rozne laby bo cena rozna, w wiekszosci lekarz po iednej stracie nie da zadnego skierowania, ale czasem trafiaja sie dobrzy lekarze i troche przepisza ale to pojedyncze przypadki

Dziewczyny nie mogę uwierzyć wczoraj nie było nic na teście a dziś ....
IMG_20180829_183753.jpg

Załączniki

• IMG_20180829_183753.jpg
    IMG_20180829_183753.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 387
No to wiemy kto przyjmuje mój brzuszek. Gratulacje @kasiula222 . Jasiu urodził się dziś o godz 12; waga 4080g 57cm. A teraz będziemy odpoczywać.
Gratulacje kochana ;) też tak pomyślałam że twój brzuszek przejmę ;))w życiu bym się nie spodziewała. Cycki nie bolą brzuch nie boli . Jedynie to mam bardzo dobry węch i to mnie zastanawiało ...ale oczywiście strach jest bo nie ma objawów ...w pt lecę po heparynę bo gin kazał się zgłosić po teście .

Dziewczyny nawet się boje dziękować bo w to nie wierzę że się udało ... Nikomu nawet nie powiem o ciąży dopiero po prenetalnych ...jak wiecie mam córkę niepełnosprawna i dla mnie priorytetem jest by dzieciątko było zdrowe

reklama
Bardzo dziekuje za odpowiedź no widzisz tego lekarz mi nie powiedział ze przy grubym endometrium trzeba odczekać - coś mi tu nie pasowało a On powiedzial juz bez wizyty można sie starac az dziwne ... wiec wole iść jeszcze raz sie zbadać ,,,
Znajoma po naturalnym poronieniu po 1@ miała grube endometrium i lekarz zabronił jej starań dopóki nie unormuje się wszystko..więc lepiej to sprawdzić
No to wiemy kto przyjmuje mój brzuszek. Gratulacje @kasiula222 . Jasiu urodził się dziś o godz 12; waga 4080g 57cm. A teraz będziemy odpoczywać.
Już się urodził?!? Suuuper;) Gratulacje dla Was :** No i mnóstwo zdrówka dla Ciebie i Jasia :*

Do góry