Na spokojnie Kasiu :* Ważne, że się udało: Leć po heparynę i dbaj o siebieDziewczyny nawet się boje dziękować bo w to nie wierzę że się udało ... Nikomu nawet nie powiem o ciąży dopiero po prenetalnych ...jak wiecie mam córkę niepełnosprawna i dla mnie priorytetem jest by dzieciątko było zdrowe
reklama
kasiula222
Fanka BB :)
A ja słyszałam że jak jest cienkie endometrium to nie dobrze ...jedna dziewczyna tu pisała że m cienkie i gin nie kazał się staraćZnajoma po naturalnym poronieniu po 1@ miała grube endometrium i lekarz zabronił jej starań dopóki nie unormuje się wszystko..więc lepiej to sprawdzić
Już się urodził?!? Suuuper Gratulacje dla Was :** No i mnóstwo zdrówka dla Ciebie i Jasia :*
gratuluje wszystkim mamom
ja dziś byłam u lekarza tydzień po poronieniu, bardzo się bałam, ale szczęśliwie wyglada na to, że po zabiegu wszystko jest dobrze, ze względu na wywiad (mama miała poronienie i zakrzepicę) sama zaproponowała badania w kierunku trombofili, jutro jadę na krew
zapytałam też o to kiedy możemy znów się starać - chciałabym jak najszybciej, mówiła, że najlepiej po drugiej miesiączce, ale mówiła że jest też po pierwszej miesiączce szansa, ale śluzówka może być za cienka - co myślicie? poczekać miesiąc czy próbować? może macie jakieś doświadczenia
pocieszyła mnie że statystycznie po jednym poronieniu kobieta ma tyle samo szans co przy pierwszej ciąży, później dopiero statystyki lecą
tak bardzo chciałabym znowu móc być w ciąży
ja dziś byłam u lekarza tydzień po poronieniu, bardzo się bałam, ale szczęśliwie wyglada na to, że po zabiegu wszystko jest dobrze, ze względu na wywiad (mama miała poronienie i zakrzepicę) sama zaproponowała badania w kierunku trombofili, jutro jadę na krew
zapytałam też o to kiedy możemy znów się starać - chciałabym jak najszybciej, mówiła, że najlepiej po drugiej miesiączce, ale mówiła że jest też po pierwszej miesiączce szansa, ale śluzówka może być za cienka - co myślicie? poczekać miesiąc czy próbować? może macie jakieś doświadczenia
pocieszyła mnie że statystycznie po jednym poronieniu kobieta ma tyle samo szans co przy pierwszej ciąży, później dopiero statystyki lecą
Oczekujaca123
Super ! ;****Dziewczyny nie mogę uwierzyć wczoraj nie było nic na teście a dziś ....Zobacz załącznik 892960
Oczekujaca123
@muza_ton gratulacje. Jak sie czujecie ? Zdrowka i duzo silyNo to wiemy kto przyjmuje mój brzuszek. Gratulacje @kasiula222 . Jasiu urodził się dziś o godz 12; waga 4080g 57cm. A teraz będziemy odpoczywać.
Tak, tak...za cienkie to ryzyko, że zarodek nie będzie się miał jak zagnieździć.A ja słyszałam że jak jest cienkie endometrium to nie dobrze ...jedna dziewczyna tu pisała że m cienkie i gin nie kazał się starać
Jak chcecie się szybko starać to chyba najrozsądniej za miesiąc sprawić co z endometrium.. Mi po zabiegu lekarz kazał odczekać 2 miesiączki, ale endometrium po 1 było już w porządku i zielone światło dostaliśmy. Niestety 4 podejście i nic z tego...ale sporo dziewczyn szybko zachodzi w ciążę, więc trzeba być dobrej myśli Co do chęci bycia znów w ciąży doskonale wiem co czujesz..mam wrażenie jakby już rok minął od poronienia i tak smutno, że nic się nie udaje, no ale trzeba wierzyć...gratuluje wszystkim mamom
Gratulacje! odpoczywajcie, czekamy na zdjęcie waszego cuduNo to wiemy kto przyjmuje mój brzuszek. Gratulacje @kasiula222 . Jasiu urodził się dziś o godz 12; waga 4080g 57cm. A teraz będziemy odpoczywać.
muza_ton
kasiula222
Prześliczny a jakie pampuchy ma do zacalowania...Oto moje piękności
Zobacz załącznik 892971
Lekko nie było. Od wczoraj od 17 ale urodził się dziś naturalnie i jestem przeszczęśliwa. Teraz będziemy spać :-) bo aż fiklam z osłabienia po wyjściu z toalety 2h temu.
reklama
Irenaa
Zaangażowana w BB
@muza_ton gratulacje!Teraz sobie odpoczywajcie i cieszcie się sobą
@kasiula222 ale sprytnie się załapałaś na brzuszek po koleżance super!Fajnie że coraz więcej dzieciaczków się rodzi i pojawiają się nowe fasolki
@kasiula222 ale sprytnie się załapałaś na brzuszek po koleżance super!Fajnie że coraz więcej dzieciaczków się rodzi i pojawiają się nowe fasolki