reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak mnie naszło teraz dziewczyny, że może wcześniej nie warto było się zabezpieczać, skoro zajście w ciążę jest takie trudne :-)

Tak mnie naszło teraz dziewczyny, że może wcześniej nie warto było się zabezpieczać, skoro zajście w ciążę jest takie trudne :-)
Ja zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu starań co dla mnie bylo ogromnym zaskoczeniem bo nie sadzilam ze tak szybko sie uda. Jednak radość trwala krotko bo w 8 tyg. doszlo do poronienia samoistnego- ciąża bezzarodkowa. Teraz zaczęliśmy ponowne starania, mam nadzieje ze bardziej owocne.

Myślę dokładnie to samo. Też mnie to męczy. Zaraz będzie dwa lata po ślubie... Jakbym wiedziała co mnie spotka, to wcześniej bym się już starała... Bo za chwilę będziemy stare dupy :p (sądząc po nicku jesteś ten sam rocznik co ja :p)

Ja zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu starań co dla mnie bylo ogromnym zaskoczeniem bo nie sadzilam ze tak szybko sie uda. Jednak radość trwala krotko bo w 8 tyg. doszlo do poronienia samoistnego- ciąża bezzarodkowa. Teraz zaczęliśmy ponowne starania, mam nadzieje ze bardziej owocne.
:-) Inna sytuacja niż u mnie. Ja miałam zatrzymane. Organizm zachowywał się tak, jakby ciąża trwała nadal. Dzidzia miała 2,54 cm i serduszko przestało bić.

@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ;) ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ :)
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh :(
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
Musi być dobrze ;*

@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ;) ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ :)
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh :(
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
Będzie dobrze, a przyrost będzie mega książkowy! Zobaczysz :)

Jutro ide do ginekologa wiec dokladnie sie dowiem. Mojego niestety nie ma do pazdziernika bo ma urlop. Ale ide poki co do innego zeby przepisal mi tabletki anty. Powinien mi przepisac prawda?

reklama
Do góry