[emoji7]@ivvonka super oby juz bylo coraz lepiej
@Totois30 sliczne zdjęcie
To teraz ja sie pochwale i przedstawię Wam moją dzidzie
Po prenatalnych wszystko ok . Dzidzia ma 6,3cm pomiar z prenatalnych a 6,9 pomiar mojego lekarza ....
Lekarz obstawia ze bedzie chłopczyk
Zobacz załącznik 891373Zobacz załącznik 891374
reklama
patuśka
Fanka BB :)
Cudnie!@ivvonka super oby juz bylo coraz lepiej
Po prenatalnych wszystko ok . Dzidzia ma 6,3cm pomiar z prenatalnych a 6,9 pomiar mojego lekarza ....
Rozumiem Twoj strach, oby do poniedziałku Ci szybko czas zlecial, wiem jak to jest czekac z niepewnościa na wizyte@monia_I super wiesci, a tak sie balas. Teraz ja przejme twoj strach do poniedzialku. Tylko czy moj maly czlowiek jeszcze zyje? Przed wczoraj krew, wczoraj silny bol brzucha... zobaczymy
jagoda87
@ivvonka super oby juz bylo coraz lepiej
Kochana bardzo się cieszę [emoji4] gratulacje!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Oj bałam się bardzo teraz ja trzymam mocno kciuki zebys w poniedziałek chwaliła sie pięknymi zdjeciami dzidzi zeby było wszystko dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]@monia_I super wiesci, a tak sie balas. Teraz ja przejme twoj strach do poniedzialku. Tylko czy moj maly czlowiek jeszcze zyje? Przed wczoraj krew, wczoraj silny bol brzucha... zobaczymy
Dziekuje dziewczyny [emoji173]
@monia_l No 50% szans na prawidłowy strzał w kierunku płci lekarz miał. Super że wszystko w porządku!
@Destino No to potrzymam kciuki za Ciebie. Ja plamienia/krwawienia w pierwszej donoszonej ciąży miałam do 16tc, a w drugiej do końca 14tc. Poniedziałek już niedługo. Ale strach i tak cały czas był moim współtowarzyszem ciąż.
@martakratka Jak już urodziłaś SN, to z drugim powinno pójść łatwiej. CC to jednak operacja, po której zdecydowanie dłużej dochodzi się do siebie.
@membaris A ty spać w nocy nie możesz? A może po cichu się rozpakowujesz?
@ivvonka A jaki teraz plan na Was mają? Chcą Was potrzymać aż mała samodzielnie nauczy się jeść z butelki? Ja pamiętam, że mi w szpitalu powiedzieli, że mnie wypiszą max po 14 dniach, a potem będę musiała dojeżdżać... Na szczęście wypuścili nas po 5 dniach... A jak ty się teraz czujesz po cc? Lepiej nie rozśmieszać choć i kichnięcie bywa bolesne ;-)
@Destino No to potrzymam kciuki za Ciebie. Ja plamienia/krwawienia w pierwszej donoszonej ciąży miałam do 16tc, a w drugiej do końca 14tc. Poniedziałek już niedługo. Ale strach i tak cały czas był moim współtowarzyszem ciąż.
@martakratka Jak już urodziłaś SN, to z drugim powinno pójść łatwiej. CC to jednak operacja, po której zdecydowanie dłużej dochodzi się do siebie.
@membaris A ty spać w nocy nie możesz? A może po cichu się rozpakowujesz?
@ivvonka A jaki teraz plan na Was mają? Chcą Was potrzymać aż mała samodzielnie nauczy się jeść z butelki? Ja pamiętam, że mi w szpitalu powiedzieli, że mnie wypiszą max po 14 dniach, a potem będę musiała dojeżdżać... Na szczęście wypuścili nas po 5 dniach... A jak ty się teraz czujesz po cc? Lepiej nie rozśmieszać choć i kichnięcie bywa bolesne ;-)
Oczekujaca123
@Destino badz dobrej mysli. Trzymam za Ciebie kciuki ;*** bedzie dobrze@monia_I super wiesci, a tak sie balas. Teraz ja przejme twoj strach do poniedzialku. Tylko czy moj maly czlowiek jeszcze zyje? Przed wczoraj krew, wczoraj silny bol brzucha... zobaczymy
membaris
reklama