reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@monia_I super wiesci, a tak sie balas. Teraz ja przejme twoj strach do poniedzialku. Tylko czy moj maly czlowiek jeszcze zyje? Przed wczoraj krew, wczoraj silny bol brzucha... zobaczymy

@ivvonka super oby juz bylo coraz lepiej
@Totois30 sliczne zdjęcie

To teraz ja sie pochwale i przedstawię Wam moją dzidzie :)
Po prenatalnych wszystko ok . Dzidzia ma 6,3cm pomiar z prenatalnych a 6,9 pomiar mojego lekarza ....
Lekarz obstawia ze bedzie chłopczyk :)
Zobacz załącznik 891373Zobacz załącznik 891374
Cudnie!
@monia_I super wiesci, a tak sie balas. Teraz ja przejme twoj strach do poniedzialku. Tylko czy moj maly czlowiek jeszcze zyje? Przed wczoraj krew, wczoraj silny bol brzucha... zobaczymy
Rozumiem Twoj strach, oby do poniedziałku Ci szybko czas zlecial, wiem jak to jest czekac z niepewnościa na wizyte

Oj bałam się bardzo teraz ja trzymam mocno kciuki zebys w poniedziałek chwaliła sie pięknymi zdjeciami dzidzi zeby było wszystko dobrze [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dziekuje dziewczyny [emoji173]

@monia_l No 50% szans na prawidłowy strzał w kierunku płci lekarz miał. Super że wszystko w porządku!
@Destino No to potrzymam kciuki za Ciebie. Ja plamienia/krwawienia w pierwszej donoszonej ciąży miałam do 16tc, a w drugiej do końca 14tc. Poniedziałek już niedługo. Ale strach i tak cały czas był moim współtowarzyszem ciąż.
@martakratka Jak już urodziłaś SN, to z drugim powinno pójść łatwiej. CC to jednak operacja, po której zdecydowanie dłużej dochodzi się do siebie.
@membaris A ty spać w nocy nie możesz? A może po cichu się rozpakowujesz?
@ivvonka A jaki teraz plan na Was mają? Chcą Was potrzymać aż mała samodzielnie nauczy się jeść z butelki? Ja pamiętam, że mi w szpitalu powiedzieli, że mnie wypiszą max po 14 dniach, a potem będę musiała dojeżdżać... Na szczęście wypuścili nas po 5 dniach... A jak ty się teraz czujesz po cc? Lepiej nie rozśmieszać choć i kichnięcie bywa bolesne ;-)

@witch84 no powiem Ci że ostatnio bardzo kiepsko sypiam. Nie dość że nie wygodnie i gorąco to wstaje kilka razy do toalety. Wczoraj byłam na ktg i jeszcze skurczów nie zapisuje chociaż dziś coś czuję, ale może to kwestia tego że muszę odpocząć trochę :)

reklama
Do góry