jagoda87
Fanka BB :)
@oxygenium bardzo mi przykro [emoji17]
@monia_I kciuki są i będzie dobrze [emoji9]
@monia_I kciuki są i będzie dobrze [emoji9]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:* cudowny@patuśka jeeeej @annna1986 oj kochana bardzo mi przykro, potrzebny Ci naprawde dobry spec , bo o ile pamietam u Ciebie 1sza ciaza z in vitro? I zdiagnozowana bezplodnosc? Skoro sie udalo naturze moze by celowac na nature ale sie obstawić lekami? Polecam doc Pasnika z Lodzi lub z Przybycienia z Krakowa i w Rzeszowie przyjmuje. Pewnie nie jesteś z okolic ale dziewczyny znad morza do nich jezdza, potem kontaktuja sie mailowa a potem wysylaja zdjęcia dzidziolkow:* na spokojnie, jak staniesz na nogi zastanowisz sie co dalej, daj sobie czas:* @oxygenium czesc Ci barszo mi przykro;( byc moze maluszek byl jednak za slaby, byc moze np problem zakrzepowy sie uaktywnil, powstal skrzep i odcial malenstwu jedzonko. Warto pobadac, chociaz mogla to byc brutalna selekcja naturalna. Tule;* @ivvonka dobre info dobrego info i bedzie coraz lepiej:* zycze z calych dwoch serduszek
A ja przedstawiam cudny moj dziubek maluszek ma 800 gr usteczka ma identyczne jak tatus
Cudenko!@patuśka jeeeej @annna1986 oj kochana bardzo mi przykro, potrzebny Ci naprawde dobry spec , bo o ile pamietam u Ciebie 1sza ciaza z in vitro? I zdiagnozowana bezplodnosc? Skoro sie udalo naturze moze by celowac na nature ale sie obstawić lekami? Polecam doc Pasnika z Lodzi lub z Przybycienia z Krakowa i w Rzeszowie przyjmuje. Pewnie nie jesteś z okolic ale dziewczyny znad morza do nich jezdza, potem kontaktuja sie mailowa a potem wysylaja zdjęcia dzidziolkow:* na spokojnie, jak staniesz na nogi zastanowisz sie co dalej, daj sobie czas:* @oxygenium czesc Ci barszo mi przykro;( byc moze maluszek byl jednak za slaby, byc moze np problem zakrzepowy sie uaktywnil, powstal skrzep i odcial malenstwu jedzonko. Warto pobadac, chociaz mogla to byc brutalna selekcja naturalna. Tule;* @ivvonka dobre info dobrego info i bedzie coraz lepiej:* zycze z calych dwoch serduszek
A ja przedstawiam cudny moj dziubek maluszek ma 800 gr usteczka ma identyczne jak tatus
Dobre wiadomości cieszą@annna1986m @oxygenium ojejku, biedne maleństwa. Bardzo współczuję. Przytulam i dużo siły Wam życzę, żeby jakoś przetrwać.
@patuśka, na razie musi nadrobić to, co straciła w pierwszym tygodniu, bo niestety często spadają z wagi urodzeniowej i moja córcia dopiero nadrabia. Ustaliłam sobie, że pod koniec każdego tygodnia będę sprawdzać, żeby nie popadać w paranoję.
A ja gratuluję serduszka. Cudnie.
@roki_1991 spontany są najlepsiejsze.
@kasiula222, oj, ja nie wiem czy ja taka dzielna do tego.
Alę dzisiaj trochę nakarmiłam. W sensie ok. 50 ml zjadła z butelki, a 20 sondą. Z czego muszę się przyznać, 5 kazałam wylać mężowi do kosza, bo już się jej cofało do tej sondy i czułam, że to za dużo dla jej brzuszka. Jutro porozmawiam z lekarzem czy nie mogłoby to jednak być 65 ml, bo mi się dzieciak zamęczy. Wiem, że to czemuś służy, ale wiem też, że gdybym miała ją na każdym karmieniu (co nie jest możliwe jednak) to bardzo szybko by się nauczyła jeść z butli, tylko mniejszymi porcjami, wolniej a częściej.
Dzisiaj jeszcze jedna dobra wiadomość. Poziom kreatyniny w moczu normuje się, co jest super dobre, bo był podwyższony i trochę mnie to martwiło. Ufff...
Jej Ale cudne zdjęcie [emoji7]@patuśka jeeeej @annna1986 oj kochana bardzo mi przykro, potrzebny Ci naprawde dobry spec , bo o ile pamietam u Ciebie 1sza ciaza z in vitro? I zdiagnozowana bezplodnosc? Skoro sie udalo naturze moze by celowac na nature ale sie obstawić lekami? Polecam doc Pasnika z Lodzi lub z Przybycienia z Krakowa i w Rzeszowie przyjmuje. Pewnie nie jesteś z okolic ale dziewczyny znad morza do nich jezdza, potem kontaktuja sie mailowa a potem wysylaja zdjęcia dzidziolkow:* na spokojnie, jak staniesz na nogi zastanowisz sie co dalej, daj sobie czas:* @oxygenium czesc Ci barszo mi przykro;( byc moze maluszek byl jednak za slaby, byc moze np problem zakrzepowy sie uaktywnil, powstal skrzep i odcial malenstwu jedzonko. Warto pobadac, chociaz mogla to byc brutalna selekcja naturalna. Tule;* @ivvonka dobre info dobrego info i bedzie coraz lepiej:* zycze z calych dwoch serduszek
Ja wiem o tym nakręcenia doskonale ;-)@ivvonka podobno najlepsze są spontany, no zobaczymy [emoji14] może któraś jednak rodzi przez weekend??? @membaris @anja93 @muza_ton?? zobaczymy. Nie chce się nakręcac a jednak robię wszystko żeby się nakrecac [emoji14] wiecie jak to jest. Super ze z malutką idzie ku dobremu. I mocno trzymam kciuki żeby tak było dalej :*
@Totois30 rzadko kiedy tak mi się podoba zdjęcie usg, ale to jest po prostu boskie!! cieszę się bardzo twoim szczęściem