reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Domi89 przez brzuch ale polecam poprosic o zmierzenie szyjki, jesli gin sam tego nie zrobi, moj zrobil bez pytania, tu inaczej sie nie da nizn dowcipnie. Ja mialam na poczatku mierzona szyjke a potem juz przez brzuch:) @Irenaa @martakratka nie mialyscie mierzonej szyjki na prenatalnych?
Na prenatalnych nie. Mialam u mojego gina tylko ostatnio. A prenatalne drugie mam dzis to zobaczę, czy będzie mierzył.

Ciekawe co mi powiedzą . Już nie mogę się doczekać . Ja robiłam wszystkie podstawowe badania do starań i tez było ok. Ale nikt nie zwrócił uwagi na morfologię a ja tez nie pokazałam gin ze mam wyższe wartości . To tez nie wiadomo czy przyczyna mogła być taka morfologia. Tak bardzo chciałam mieć ta dzidzie i nie mogę zrozumieć dlaczego mnie to spotkało
Szyjka też była w porządku. Powiedziała ginekolog, teraz sprawdzam szyjkę - jest w porządku. Bardzo ładnie.
Kochana, ja też nie mogę zrozumieć, czemu mnie to spotkało, każdego dnia kłębią mi się myśli w głowie. Przecież dbam o siebie, nie piję, nie palę, zdrowo się odżywiam, nigdy nie byłam na nic chora, nigdy nie miałam zapalenia płuc ani oskrzeli, żadnej operacji. Morfologia książkowa, budowa macicy, jajowody - wszystko książkowo, jest w porządku. Moja koleżanka ma dwurożną macicę i miała nadżerkę - urodziła bez żadnych problemów, ciąża książkowa.

Nie odzywałam się trochę bo trochę ciężko teraz u mnie. I wpadłam w jakieś załamanie nerwowe eh.
Dziewczyny to normalne, mam 19dc i dziś spuchły mi piersi ;/ ostatni stosunek w 10 dc ( nie wiem czy owu była ale był śluz obiecujący ) i objawy typowe na owu. I nie wiem co myśleć.

reklama
Do góry