Irenaa
Zaangażowana w BB
@martakratka ostatnia miesiączka była 4 maja więc jestem w trakcie 11 tc ; ten czas szybko leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymamy kciuki za prenatalne@martakratka ostatnia miesiączka była 4 maja więc jestem w trakcie 11 tc ; ten czas szybko leci
Dziekuje [emoji4] U mnie jak narazie ok . Codziennie schizuje sprawdzam czy cycki nabrzmiale nadal są i czy bolą bardzo boje sie powtórki. Mdlosci jakos od tygodnia męczą ale w sobote kupilam tabletki na mdłości i jest duzo lepiej az ostatnio sie wystraszylam wieczorem ze mdlosci nie ma ze cos nie tak[emoji6] w piatek wizyte mam i mam nadzieje ze bedzie ok.Martakratkaa to już połowa ciąży ...wow ale to zleciało ...
Monia a jak u ciebie ? Masz już mdłości ?
Będzie dobrze , musi być .większość z niestety ma pełno obaw ..Trzymam kciuki za wizytę ..i daj nam znać jak po.Dziekuje [emoji4] U mnie jak narazie ok . Codziennie schizuje sprawdzam czy cycki nabrzmiale nadal są i czy bolą bardzo boje sie powtórki. Mdlosci jakos od tygodnia męczą ale w sobote kupilam tabletki na mdłości i jest duzo lepiej az ostatnio sie wystraszylam wieczorem ze mdlosci nie ma ze cos nie tak[emoji6] w piatek wizyte mam i mam nadzieje ze bedzie ok.
Kciuki sa...Dziękuję Wam kochane moje.... Trzymajcie mocno za mnie jutro kciuki. Modlę się i tłumaczę sobie ze nie mogę sie denerwowac, że dzidzius najwazniejszy ale to sie nie da... Im blizej jutra tym wiekszy mam stres. Za 20 godzin bedzie po wszystkim i jakos to musze przetrwac. Dziękuję Wam za dobre słowa .
Kciuki za prenatalne :-)@martakratka ostatnia miesiączka była 4 maja więc jestem w trakcie 11 tc ; ten czas szybko leci
Najmocniejsze kciuki!Dziekuje [emoji4] U mnie jak narazie ok . Codziennie schizuje sprawdzam czy cycki nabrzmiale nadal są i czy bolą bardzo boje sie powtórki. Mdlosci jakos od tygodnia męczą ale w sobote kupilam tabletki na mdłości i jest duzo lepiej az ostatnio sie wystraszylam wieczorem ze mdlosci nie ma ze cos nie tak[emoji6] w piatek wizyte mam i mam nadzieje ze bedzie ok.
Będzie ok Musi bycDziekuje [emoji4] U mnie jak narazie ok . Codziennie schizuje sprawdzam czy cycki nabrzmiale nadal są i czy bolą bardzo boje sie powtórki. Mdlosci jakos od tygodnia męczą ale w sobote kupilam tabletki na mdłości i jest duzo lepiej az ostatnio sie wystraszylam wieczorem ze mdlosci nie ma ze cos nie tak[emoji6] w piatek wizyte mam i mam nadzieje ze bedzie ok.
Dziekuje [emoji4] U mnie jak narazie ok . Codziennie schizuje sprawdzam czy cycki nabrzmiale nadal są i czy bolą bardzo boje sie powtórki. Mdlosci jakos od tygodnia męczą ale w sobote kupilam tabletki na mdłości i jest duzo lepiej az ostatnio sie wystraszylam wieczorem ze mdlosci nie ma ze cos nie tak[emoji6] w piatek wizyte mam i mam nadzieje ze bedzie ok.
Ja niestety nie mialam do czynienia z czyms takim. U mnie bylo odwrotnie. Druga kreska pojawiala sie po 20 lub 30 min. Porcelanko a badalas betę po stracie, bo nie pamietam? Spadla calkiem do zera? Pytam bo u mnie spadala ponad 2 miesiace.Dziewczyny, przedwczoraj do południa (nie był to pierwszy mocz z dnia) zrobiłam test ciążowy w 28 dc. To mój pierwszy cykl po stracie. Miałam zabieg 14 maja, ciąża obumarła w 10 tygodniu. Był to test firmy ApteoCare. Zrobiłam go na spontanie, w mega pośpiechu. Po jakiś 10 sekundach pokazała się dosyć wyraźna druga kreska. Normalnie już wpadłam w euforię, aż nieświadomie z wrażenia się przeszłam w tą i spowrotem z pokoju do łazienki ze trzy razy. I jak po tych jakichś 40 sekundach chwyciłam go znowu do ręki, to kreska zniknęła. Nawet się jemu lepiej wtedy nie przyjrzałam, bo akuraz zadzwonił kurier i musiałam jechać na drugi koniec miasta po paczkę i wróciłam do domu dopiero wieczorem. Wtedy się jemu przyjrzałam. Nie wiem, albo to moja psychika albo naprawdę w pewnych chwilach widzę tam cień cienia tej drugiej kreski. Ponadto, w tym miejscu gdzie daje się kropelki moczu wyszedł jakiś zielony wskaźnik, taka jakby folijka - ma jakieś 2 mm. Pierwszy raz z tym zielonym czymś się spotkałam... Jak wygooglowałam testy tej firmy to pokazały mi się między innymi pozytywne z bardziej wyraźną kreską i bardziej wysuniętą tą zieloną folijką. Wieczorem zrobiłam jeszcze jeden test firmy Bobo i tam już nie zobaczyłam nic.
Jutro chcę zrobić kolejny z pierwszego moczu.
Tylko teraz zastanawia mnie ten zielony wskaźnik na teście. Czy któraś miała z takim testem do czynienia?