reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Adeline89 moim zdaniem ciąża. Jeśli pracujesz w szkodliwych warunkach to beta jak najszybciej. Jeśli wyjdzie ciążowa to ja bym od razu poleciała po zwolnienie do ginekologa lub jeśli to nie jest możliwe od razu to wzięłabym urlop i do lekarza wtedy, kiedy to możliwe.
Właśnie urlopu nie mam,a ginekolog nie da mi poki nie będzie bic serce, zostaje mi czekac dwa tygodnie, w ogole dziwny gin umówil mnie na 1 sierpnia dopiero wtedy juz bedzie prawie dwa miechy od ostatniej miesiączki bo mialam 3 czerwca, chyba pojde do innego za dwa. Jestem spieta ,bo mialam juz cztery straty, lek jest ogromny, najgorsze,ze spodziewalam sie ze to za jakies trzy miesiące sie uda ,a tu przed miesiączka jedno,a drugiej juz nie dostalam. No chyba ze przyjdzie, a test robilam po południu a ponoć najlepiej z rana. Pojde chyba w poniedziałek i srode najwyzej pojade do rodzinnego i poporosze o chorobowe na podstawie bthcg jak kiedys

reklama
@monia_l trzymam kciuki; wypoczywaj i myśl pozytywnie.
@Adeline89 zaraz z wynikiem bety spróbuj zdobyć zwolnienie.Ja zwolnienie też dostałam jak było tętno ale na twoim miejscu nie czekałabym tak długo.Bierzesz jakieś leki ?
Moja kruszyna ma już 2,5 cm:) i wszystko ok.Następna wizyta za trzy tygodnie.

Kwas foliowy i kazal brać magnez b6

wizyte mam za tydzień w czwartek chyba ze coś bedzie się działo to mam przyjść prędzej. WIem ze teraz szanse są 50/50 ale stres jest..... jak narazie czysto bez plamień rano po przebudzeniu już nie była żywa krew a brązowa .Zobaczymy....jak by miało się nie utrzymać to chyba wolała bym żeby teraz niż a miesiąc 2 ...Dziękuję za wsparcie

@Adeline89, nie chcę straszyć, ale zmobilizować i pokierować w trosce o dobro ciąży, jeśli beta wyjdzie ewidentnie ciążowa. Poszukaj innego lekarza, kochana. Na etapie potwierdzonej ciąży po czterech poronieniach kwas foliowy i magnez to jest za mało. Warto byłoby wesprzeć się luteiną i zastrzykami. A nawet nie wiem czy i nie steryd przeciw odrzuceniu zarodka. Zwolnienie od rodzinnego ok. To dobra alternatywa, ale bałabym się czekać aż do etapu serduszka.

@Adeline89, nie chcę straszyć, ale zmobilizować i pokierować w trosce o dobro ciąży, jeśli beta wyjdzie ewidentnie ciążowa. Poszukaj innego lekarza, kochana. Na etapie potwierdzonej ciąży po czterech poronieniach kwas foliowy i magnez to jest za mało. Warto byłoby wesprzeć się luteiną i zastrzykami. A nawet nie wiem czy i nie steryd przeciw odrzuceniu zarodka. Zwolnienie od rodzinnego ok. To dobra alternatywa, ale bałabym się czekać aż do etapu serduszka.
Ja.nie wiem czy u nas tacy lipni lekarze czy co nikt mi nic nie pomaga nie doradza a bylam juz u paru, może ktoras z was jest z Wroclawia ,Olesnica, Krotoszyn okolice moze poleci jakiegoś gina

reklama
Do góry