Nie konsultowałam.Sama zaczęłam pić.Poczytałam trochę w internecie i stwierdziłam że nie zaszkodzi.Kolejną wizyte mam 31.07 mam nadzieję że będę wtedy po drugiej@.Konsultowalas to z ginekologiem czy sama zaczęłaś pić?
Ktoś kto to stosowal: wiecie czy można to już zacząć stosować w połogu ?
reklama
Dzięki dziewczyny. Pani w aptece dała mi jakąś maść z arniką - ale tak sobie czytam, że ona to na sińce pod oczami - ale może i na nogę pomoże. Dobrze że już mogę chodzić, chociaż przecież powinnam na tyłku usiąść, nogi w górę i dać limifie sobie spłynąć. Także plan na dziś już mam (tylko jeszcze dzieciom obiecaną pizzę zrobić i poprasować sterty prania).
patuśka
Fanka BB :)
Bądźmy dobrej myśli. Napisz nam jutro, czy wszystko w porządku po usg.U mnie chyba znow nic z tego godzinę temu jak bylam w wc to na papierze krew i sporo teraz na razie cisza nic nie ma ale nie mam dobrych mysli ... jutro z rana ide do mojego doktora
natala95
Gratulacje kochana dawno mnie tu nie było i dopiero zauważyłam że już po Maksiu jest cudowny [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was późniejZobacz załącznik 871210
reklama
patuśka
Cześć dziewczyny, wpadam na szybko... dzis 21 dc, bole podbrzusza ciagle od owu, ale przy endometrium 6 mm to sobie mogę o ciazy pomarzyc
także dostane @ w przyszłym tygodniu i OFICJALNIE rozpoczynamy na nowo starania! Czyli po odczekaniu dwoch cykli po łyżeczkowaniu.
Aniolem cierpliwosci nie jestem, wiec wiecej czekania nie wytrzymam
także dostane @ w przyszłym tygodniu i OFICJALNIE rozpoczynamy na nowo starania! Czyli po odczekaniu dwoch cykli po łyżeczkowaniu.
Aniolem cierpliwosci nie jestem, wiec wiecej czekania nie wytrzymam