reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Konsultowalas to z ginekologiem czy sama zaczęłaś pić?
Ktoś kto to stosowal: wiecie czy można to już zacząć stosować w połogu ?
Nie konsultowałam.Sama zaczęłam pić.Poczytałam trochę w internecie i stwierdziłam że nie zaszkodzi.Kolejną wizyte mam 31.07 mam nadzieję że będę wtedy po drugiej@.

reklama
Dzięki dziewczyny. Pani w aptece dała mi jakąś maść z arniką - ale tak sobie czytam, że ona to na sińce pod oczami - ale może i na nogę pomoże. Dobrze że już mogę chodzić, chociaż przecież powinnam na tyłku usiąść, nogi w górę i dać limifie sobie spłynąć. Także plan na dziś już mam (tylko jeszcze dzieciom obiecaną pizzę zrobić i poprasować sterty prania).

U mnie chyba znow nic z tego:( godzinę temu jak bylam w wc to na papierze krew i sporo :( teraz na razie cisza nic nie ma ale nie mam dobrych mysli ... jutro z rana ide do mojego doktora :(

reklama
Cześć dziewczyny, wpadam na szybko... dzis 21 dc, bole podbrzusza ciagle od owu, ale przy endometrium 6 mm to sobie mogę o ciazy pomarzyc :(
także dostane @ w przyszłym tygodniu i OFICJALNIE rozpoczynamy na nowo starania! Czyli po odczekaniu dwoch cykli po łyżeczkowaniu.
Aniolem cierpliwosci nie jestem, wiec wiecej czekania nie wytrzymam :D

Do góry