reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Adeline89 ja niestety zupełnie inne rejony, może na głównej stronie podpytaj, ale na pocieszenie powiem, że i ja przerobiłam kilku ginekologów co to nędznie prowadzili ciąże. Jednak kto szuka, ten wyszuka.
Ej, głowa w górę, spinamy tyły i dzialamy. Czasem trzeba powalczyć o szczęście.
Już początek masz: dwie kreski. Wiesz jak czasem jest trudno je wyczarować.

reklama
Właśnie urlopu nie mam,a ginekolog nie da mi poki nie będzie bic serce, zostaje mi czekac dwa tygodnie, w ogole dziwny gin umówil mnie na 1 sierpnia dopiero wtedy juz bedzie prawie dwa miechy od ostatniej miesiączki bo mialam 3 czerwca, chyba pojde do innego za dwa. Jestem spieta ,bo mialam juz cztery straty, lek jest ogromny, najgorsze,ze spodziewalam sie ze to za jakies trzy miesiące sie uda ,a tu przed miesiączka jedno,a drugiej juz nie dostalam. No chyba ze przyjdzie, a test robilam po południu a ponoć najlepiej z rana. Pojde chyba w poniedziałek i srode najwyzej pojade do rodzinnego i poporosze o chorobowe na podstawie bthcg jak kiedys
a jeśli gin Ci nie da to powiedz lekarzowi rodzinnemu jaka jest sytuacja i 2 tyg od rodzinnego powinnaś miec bez problemu :) trzymam kciuki
@martakratka @Paulinax @Cleopatra_83 @raz_dwa_trzy a wy jak się macie?

a jeśli gin Ci nie da to powiedz lekarzowi rodzinnemu jaka jest sytuacja i 2 tyg od rodzinnego powinnaś miec bez problemu :) trzymam kciuki
Wiem podobnie w tamtym roku robilam,ale lipe zawsze mam bo biore a pozniej sie nie układa i musze wracac do pracy ,strach człowiek ma tez przed utrata jej, po premii jada za chorobowe. Wiadomo to nie najwazniejsze,ale gdy sie straci prace to już gorzej. Mam nadzieje,ze sie uda i nie bede musiała tych stresow przezywac, bo osiwieje calkiem

Wiem podobnie w tamtym roku robilam,ale lipe zawsze mam bo biore a pozniej sie nie układa i musze wracac do pracy ,strach człowiek ma tez przed utrata jej, po premii jada za chorobowe. Wiadomo to nie najwazniejsze,ale gdy sie straci prace to już gorzej. Mam nadzieje,ze sie uda i nie bede musiała tych stresow przezywac, bo osiwieje calkiem
kotus bo najlepiej to tak jak ja- nie miec premii :) ale uwież też kombinowałam dwa tyg tak a dwa tak- bo za mnie trzeba było ogłaszac konkurs

@martakratka @Paulinax @Cleopatra_83 @raz_dwa_trzy a wy jak się macie?
Dziękuję za wywołanie. Ja byłam na wizycie równo w 6tc i był zarodek i było serduszko :) niestety był/jest też krwiak, mam się oszczędzać,ale nie kazał cały czas leżeć. Mimo wszystko bardzo mnie stresuje ten krwiak, boje się powtórki z rozrywki :( wizyta za tydzień, będzie to 8t2d.

Witajcie dziewczyny mam pytanie co sadzicie o takiej bladej kresce drugiej na zdjęciu może mniej widoczne,ale jest, okres mial byc wczoraj nie pojawil sie, kiedys już tak mialam i byla wtedy ciaza, bylam u.gina stwierdził ze za szybko zeby cos zobaczyc,zalecil bete pojde w wtorek i czwartek, ale jestem w stresie, bo pracuje fizycznie i wdycham chemie bardzo, boje sie ze bedzie mialo to zly wplywZobacz załącznik 873886
Ja mialam taka blada kreskę, na drugi dzien troche ciemniejsza i to była 2 dni przed spodziewana miesiączka (bylam w ciazy;))

Właśnie urlopu nie mam,a ginekolog nie da mi poki nie będzie bic serce, zostaje mi czekac dwa tygodnie, w ogole dziwny gin umówil mnie na 1 sierpnia dopiero wtedy juz bedzie prawie dwa miechy od ostatniej miesiączki bo mialam 3 czerwca, chyba pojde do innego za dwa. Jestem spieta ,bo mialam juz cztery straty, lek jest ogromny, najgorsze,ze spodziewalam sie ze to za jakies trzy miesiące sie uda ,a tu przed miesiączka jedno,a drugiej juz nie dostalam. No chyba ze przyjdzie, a test robilam po południu a ponoć najlepiej z rana. Pojde chyba w poniedziałek i srode najwyzej pojade do rodzinnego i poporosze o chorobowe na podstawie bthcg jak kiedys
Dziwne. Ja przyszłam do ginekologa z wynikami bety. To byl chyba 5 czy 6 tc... dostalam l4 mimo.ze nawet o tym nie myślałam że względu na charakter pracy. Pokazałam 3 wyniki bety. Czwartek, sobota i poniedziałek. I na tej podstawie bylo l4 na ciaze.

reklama
Do góry