reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylwia tego Ci życzę i nam wszystkim starającym się . Ja zapisałam się do gina ale pewnie w owulację lub po wyjdzie wizyta a nie zamierzam czekać że staraniami ...Musi być dobrze ..
Dziękuję Kochana :* Oczywiście dziewczyny no zaczynajcie te swoje ostatnie @, koniec ich rządów ;)

Tez jestem ciekawa ...

@agula26 co u Ciebie ? Powiedzialas mezowi szok juz minął ?

@Syl92 i tego sie trzymaj a @ niech straci sie na ok rok
Inaczej nie zamierzam, musi być dobrze:*

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Ok 30 zł

@monia_l to rzeczywiście tanio w tej aptece bo ja raz kupiłam po 32 a raz po 29 z groszami a wydawało mi się ze ceny leków na receptę wszędzie są jednakowe.

A tak dziewczyny poza tym to jutro wieczorem mam wizytę po dwóch tygodniach więc proszę trzymajcie kciuki!! W sobotę byłam u endokrynologa po prostu lekarz z powołania.Kontrola tarczycy za miesiąc na razie ok tylko oprócz badań podstawowych mam zrobić TRAb robiłyście może takie badanie?
I lekarz mówił żeby się nie stresować każdego dnia wyciągać z siebie co najlepsze!!! I tego się dziewczyny trzymajmy:)

U mnie nawet do 15 zl jest roznicy pomiędzy aptekami.

reklama
@monia_l ja kupuje luteine za 10 zl 30 sztuk.. Mam tez wpisany ryczałt normalnie jest 15 zl @Irenaa kciuki sa:) bedzie super:) badania nie znam.. @Tutti_frutti_by-Iga no czekamy na ladna bete:)

Dziewczyny apropos tarczycy, robilam ft4 i mialam 0.84 przy normie od 0.8, gin mowil zeby powtorzyc za tydz i jak bedzie tak nisko to bede brac pol tabletki tego eurytamcos na tarczyce;) a wy cos mi powiecie o takim wyniku? Wczesniej mialam bardziej w normie ale nie pamietam ile dokładnie ale tez nisko ale wyzej niz 1

Do góry