reklama
kasiula222
Fanka BB :)
A tu coś dziewczyny się nie odzywają ....
Dziękuję Kochana :* Oczywiście dziewczyny no zaczynajcie te swoje ostatnie @, koniec ich rządówSylwia tego Ci życzę i nam wszystkim starającym się . Ja zapisałam się do gina ale pewnie w owulację lub po wyjdzie wizyta a nie zamierzam czekać że staraniami ...Musi być dobrze ..
Inaczej nie zamierzam, musi być dobrze:*
Aga jest na marcówkach [emoji3]@aga6 Co u Ciebie kochana?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Ok 30 złdziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Irenaa
Zaangażowana w BB
@monia_l to rzeczywiście tanio w tej aptece bo ja raz kupiłam po 32 a raz po 29 z groszami a wydawało mi się ze ceny leków na receptę wszędzie są jednakowe.
A tak dziewczyny poza tym to jutro wieczorem mam wizytę po dwóch tygodniach więc proszę trzymajcie kciuki!! W sobotę byłam u endokrynologa po prostu lekarz z powołania.Kontrola tarczycy za miesiąc na razie ok tylko oprócz badań podstawowych mam zrobić TRAb robiłyście może takie badanie?
I lekarz mówił żeby się nie stresować każdego dnia wyciągać z siebie co najlepsze!!! I tego się dziewczyny trzymajmy
A tak dziewczyny poza tym to jutro wieczorem mam wizytę po dwóch tygodniach więc proszę trzymajcie kciuki!! W sobotę byłam u endokrynologa po prostu lekarz z powołania.Kontrola tarczycy za miesiąc na razie ok tylko oprócz badań podstawowych mam zrobić TRAb robiłyście może takie badanie?
I lekarz mówił żeby się nie stresować każdego dnia wyciągać z siebie co najlepsze!!! I tego się dziewczyny trzymajmy
martakratka
U mnie nawet do 15 zl jest roznicy pomiędzy aptekami.dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
martakratka
Dzieki Moze jakos ją tu zwabięAga jest na marcówkach [emoji3]
reklama
Totois30
@monia_l ja kupuje luteine za 10 zl 30 sztuk.. Mam tez wpisany ryczałt normalnie jest 15 zl @Irenaa kciuki sa bedzie super badania nie znam.. @Tutti_frutti_by-Iga no czekamy na ladna bete
Dziewczyny apropos tarczycy, robilam ft4 i mialam 0.84 przy normie od 0.8, gin mowil zeby powtorzyc za tydz i jak bedzie tak nisko to bede brac pol tabletki tego eurytamcos na tarczyce a wy cos mi powiecie o takim wyniku? Wczesniej mialam bardziej w normie ale nie pamietam ile dokładnie ale tez nisko ale wyzej niz 1
Dziewczyny apropos tarczycy, robilam ft4 i mialam 0.84 przy normie od 0.8, gin mowil zeby powtorzyc za tydz i jak bedzie tak nisko to bede brac pol tabletki tego eurytamcos na tarczyce a wy cos mi powiecie o takim wyniku? Wczesniej mialam bardziej w normie ale nie pamietam ile dokładnie ale tez nisko ale wyzej niz 1