reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was późniejZobacz załącznik 871210
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Gratulacje [emoji8] śliczny jest ten Twój aniołek [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Jest serduszko :biggrin2: Według USG to 6t 5 d :)
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dziewczyny druga wizyta 3 lipca do tego czasu oszaleje. Ratunkuuu
Kciuki. Musi być dobrze ;)
@Domi89 gratulacje [emoji9]
@Marika92 trzymam mocno kciuki za Was [emoji9]
Ja się trochę dziewczyny nie mogę pozbierać... powoli tracę nadzieje i obrywa się wszystkim wokół mnie... już czasami sama siebie mam po uszy..
Ja tez tak mam... będzie lepiej ;*
Dzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was późniejZobacz załącznik 871210
Jaki Kochany Slodziak [emoji7]
Perfekcyjnie idealny ;)

@Domi89 Gratulacje:) Tylko takie wieści poproszę:)
@Dominika000 Spokojnie:* To już niedługo i będzie dobrze:):*
@jagoda87 Kochana głowa do góry, zrelaksuj się i nie kalkuluj...( Wiem,wiem łatwo mówić ;p) daj się ponieść emocjom,a to skutkuje cuda :) i od tej cholernej @ będziemy niedługo odliczać czas do porodu ;)

Przez moje czarnowidztwo przełożyłam wizytę u ginekologa z czwartku na jutrzejszy wieczór. Dość mam stresowania się i chcę wiedzieć na czym stoję. Chociaż z drugiej strony - chciałabym się jak najdłużej cieszyć tą ciążą...
Do weekendu miałam mdłości przez 24 godziny na dobę, cokolwiek zjadłam to czułam ciężar na żołądku. Piersi też mega wrażliwe były - do tego stopnia że prawie odstawiłam moją 2-latkę od cyca. Od soboty niestety objawy stały się ledwo zauważalne. Nie wróży to dobrze - w styczniu było tak samo gdy ciąża obumarła...
Najgorsze jest to, że mój organizm jest mega uparty. W lutym nie dopuszczał do siebie, że poroniłam. Leki podawane w szpitalu na wywołanie krwawienia w ogóle na mnie nie działały a faszerowali mnie nimi półtora dnia do maksymalnej dawki. W końcu się poddali i zrobili zabieg nie czekając na otwarcie się szyjki i rozpoczęcie poronienia. Nie chcę przez to znowu przechodzić :(

reklama
@Marika92 piękny chłopczyk. Ale wzruszająca chwila. No mam jak @Totois30 . Wpadlabym w odwiedziny ze śpiochami :-) super wieści.

@ivvonka i teraz wiem że trzeba sobie pozwolić spanikować. Eh oby teraz było lepiej. No ciekawe czy będą chcieli ubranka dla córci czy w pieluszki będzie owinięte czy nic. No faktycznie musisz dopytać co dla córci uszykować. Ja na kolejną wizytę myślę zabrać M i iść na oddział aby powiedziały co i.jak.

@agatush spojenie rozeszło sie na 8,5mm póki co bo zrobiłam drugie usg. Poki nie ma 1cm to podobno nie ma tragedii ale trzeba się oszczędzać. A wiesz może czy to może być związane z poprzecznym ułożenien Jasia??
Nie wiem Kochana niestety czy to ma wpływ. Z tego co słyszałam to nie. Rozchodzenie się spojenia to wynik slabnacych wiązał i rozciągające się macicy. Uważaj na siebie :-*

Do góry