Totois30
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej z tym spojeniem :-( to powinnaś dużo odpoczywać!@Totois30 pomagaj w gilaniu. Przyjmuje każdą pomoc :-) aby było dobrze.
@membaris mam.nadzieję że się przełoży. Jeszcze ma czas. A to w prawym boku to.jakby.kolka?? Bo ja czasem tak mam aktywnością to właśnie tak jakby.kolka z wysiłku
A ze złych informacji. Spojenie łonowe się rozchodzi dlatego boli.
No widzisz!!! Super [emoji4]Jest serduszko Według USG to 6t 5 d
Długo miałaś te plamienia nim okres się rozkręcił . Bo ja od zabiegu jeszcze nie mam okresu wczoraj także plamienie brązowe ale bardzo malutkie dziś też malutkie i nie wiem w końcu czy ten okres przyjdzie czy dalej czekać ..Ja dopiero mialam jedna@ i sama nie wiem jak okreslic jej termin Bo zaczela sie 31 maja od brazowych plamien i potem sie rozkrecila wiec pogubilam sie. Nie Locri Cie zeby jednak test zrobic?
Gratulacje i spokojnej ciążyDziękuję dziewczyny okropnie bałam się tej wizyty, aż się popłakałam na fotelu