reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was później
_20180626_192709.JPG

Załączniki

• _20180626_192709.JPG
    _20180626_192709.JPG
    41,6 KB · Wyświetleń: 602
Nie wiedzialam jak dziala to forum chyba dopoki nie zobaczylam Maksia..wzruszylam sie jakbym zobaczyla synka najlepszej przyjaciolki. @Marika92 gratuluje i bardzo sie ciesze!!! Odpoczywaj i pozniej bezwzględnie aktualizuj swoje samopoczucie, radosci, troski i zdjecia Maksia!

Dzień dobry jestem Maksiu [emoji4] mam 2750g 52cm urodziłem się o godzinie 18.32, 27.06.18 [emoji4] moja mama jest padnięta i odezwie się do was późniejZobacz załącznik 871210
Mały wielki człowiek:) Ale jestem pięknym i uroczym chłopcem i mam mamę najdzielniejszą pod słońcem ! Brawoo! I w końcu za chwilkę do domku ;)) gratulacje dla rodziców;)

@Marika92 piękny chłopczyk. Ale wzruszająca chwila. No mam jak @Totois30 . Wpadlabym w odwiedziny ze śpiochami :-) super wieści.

@ivvonka i teraz wiem że trzeba sobie pozwolić spanikować. Eh oby teraz było lepiej. No ciekawe czy będą chcieli ubranka dla córci czy w pieluszki będzie owinięte czy nic. No faktycznie musisz dopytać co dla córci uszykować. Ja na kolejną wizytę myślę zabrać M i iść na oddział aby powiedziały co i.jak.

@agatush spojenie rozeszło sie na 8,5mm póki co bo zrobiłam drugie usg. Poki nie ma 1cm to podobno nie ma tragedii ale trzeba się oszczędzać. A wiesz może czy to może być związane z poprzecznym ułożenien Jasia??

reklama
Do góry