reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dominika000 a na zbicie coś dostałaś?
Nawiasem mówiąc, ładna ta temperaturka. Jak ja miałam taką przed okresem to albo byłam chora, albo byłam w ciąży. :) A prowdzisz obserwację temperatury ciała?

@porcelana, okres jest bardzo pożyteczny. hihi. Nie ma za co przepraszać. Jak jest pierwszym krokiem do zielonego światła to no nic, tylko się cieszyć.

Ostatnia edycja:
reklama
@jagoda87 przykro mi ale teraz już o tym nie myśl bo nie masz na to wpływu.Tak jak piszą dziewczyny spróbuj się zrelaksować i skupić uwagę na czymś innym.Ja wiem,że to nie łatwo ale dla Twojego zdrowia psychicznego trzeba bo sama pamiętam jak potrafiłam wyżywać się nad moim M.
Pamiętaj nowy cykl to nowa szansa!!!

I przyszła @ [emoji17]
:*
Wiem, że okres dla niektórych dziewczyn to nie jest powód do radości więc z góry przepraszam za mój entuzjazm... Ja właśnie przed chwilą, po 36 dniach od zabiegu dostałam okres i bardzo się z tego tytułu cieszę! Teraz wszystko zaczynamy od nowa, pełni entuzjazmu i pozytywnego nastawienia ;-)
Po okresie pojadę na kontrolę i oficjalne zielone światło.
Ja tez czekam na pierwszy okres jak na zbawienie!! I mam nadzieje, ze będzie ostatni.

Wiem, że okres dla niektórych dziewczyn to nie jest powód do radości więc z góry przepraszam za mój entuzjazm... Ja właśnie przed chwilą, po 36 dniach od zabiegu dostałam okres i bardzo się z tego tytułu cieszę! Teraz wszystko zaczynamy od nowa, pełni entuzjazmu i pozytywnego nastawienia ;-)
Po okresie pojadę na kontrolę i oficjalne zielone światło.
Ja wczoraj po 28 dniach od zabiegu dostałam okres.Dośc obfity i bolesny.Ale ważne że już jest.

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj po 28 dniach od zabiegu dostałam okres.Dośc obfity i bolesny.Ale ważne że już jest.
Pierwsza miesiączka nie należy do najprzyjemniejszych właśnie ze względu na ból i obfitość krwawienia. Ale kończy ona pewien rozdział i rozpoczyna następny :) trzeba wierzyć że tym razem szczęśliwie zakończony :)

reklama
Aha, @Dominika000 chyba nie zrozumiem lekarzy. Jedni grzmią,że jak jest powyżej normy to zbijać, inni, że nie. No nic, najważniejsze, że skonsultowałaś i wyjaśniłaś. Ja trzymam kciuki za to, żeby temperatura była wysoka. Napisz jak jutro po przebudzeniu będzie, bo wtedy się powinno mierzyć, ale to pewnie wiesz.:)

Do góry