@Paulinax bardzo sie interesujemy
jak ktos raz tu "wdepnie" to tak latwo go nie wypuscimy
no a szczegolnie ze jestes tydz z ciaza przede mna wiec w ogole mnie ciekawi
piekne zdjecie! Ja mysle zeby zakupic detektor i po ktorejs wizycie jak bede widziala serduszko przed chwila to bede na spokojnie sobie szukac
ale ja mam wizyte w pt po 2 ipol tyg przerwie i jak sobie wyobrazam te wizyte..stres stres stres...baardzo sie boje mimo ze jestem naprawde dobrej mysli i sie nie stresuje no ale sie obawiam po prostu
kurcze szkoda ze M jakos sie nie wczuwa. Tzn oni tacy sa...skoro wszystko ok i roznica paru dni ja bym sie nie przejmowala
gratuluje bardzo
dla spokoju mozesz w miedzyczasie pojsc do innego gina na pomiary np. Ale mysle ze wszystko pieknie naprawde
@kb.karola90 oczywiscie kciuki trzymam
zaniedlugo owu i testowanko
nie martw sie, zroby nowy start:*
@Karinettka caly czas wpisuje Twoj nick katerinka
kochana to kazdej decyzja indywidualna. Ale ja bym pobadala cos przy dwoch stratach z rzedu. U mnie w stopce sa moje badania po jednej stracie. Po 3 owszem robi sie badania wtedy na nfz, ale na dobra sprawe moze wczesniej odkryc winowajce i go uspokoic. Tarczyca, prolaktyna, cukier, przeciwciala. Na profilu
@nafoczka sa tez badania po poronieniu gdyby cos Cie zainteresowalo. Jakbys trafila na dobrego gina na pewno chcialby Cie troche pobadac. Ale duzo lekarzy, wiekszosc na nfz macha reka:/ glownie dlatego ze nie dadza Ci zadnego skierowania zeby zrefundowac wiec raczej odpuszczaja z jakiego jestes miasta? Moze poszukaj na necie jakiegos speca, moze byc przypadek ale 2 pod rzad to juz wyjatkowy pech, co nie watpie ze sie zdarza aczkolwiek poszukalabym winowajcy.