reklama
porcelana
Fanka BB :)
Dosyć często mi krew z nosa leci. Jak brałam kiedy byłam w ciąży to się nie zdarzało, a teraz średnio co drugi dzień to mam. Poczytałam dużo naukowych publikacji na ten temat i poza tym Acard bardzo dobrze wpływa na ukrwienie macicy. Dawka 75 mg jest bezpieczna dla każdego.@patuśka hej:* sluzymy rada. @Cleopatra_83 szalona super! @porcelana jeszcze raz zapytam, po co w ogole bierzesz acard? Lutke jak juz dziewczyny pisaly po potwierdzonej owu najlepiej przez gina
Cleopatra_83
@patuśka, @Karinettka witajcie.
Chyba padlło mi na rozum, byłam pewna, że beta będzie większa i jak zobaczyłam dziś wynik to zaczęłam panikować odbija mi już nigdy tak nie miałam. Tak się boję, że będzie powtórka.... staram się pozytywnie myślęć pozytywnie.....Ale strach wygrywała
Chyba padlło mi na rozum, byłam pewna, że beta będzie większa i jak zobaczyłam dziś wynik to zaczęłam panikować odbija mi już nigdy tak nie miałam. Tak się boję, że będzie powtórka.... staram się pozytywnie myślęć pozytywnie.....Ale strach wygrywała
ivvonka
@Cleopatra_83 procentowo to raczej nie wyjdzie dwa razy tak samo. A jeszcze jak będziesz na dalszym etapie to im bliżej ósmego tygodnia, tym wolniej rośnie a nawet spada. Zawsze będą różnice. Lęk też będzie, ale wrzucaj go tutaj, skubańca jednego, będziemy przeganiać.
kb.karola90
Melduje się po wizycie wszystko jest ok, dostaliśmy zielone swiatlo także "wracamy do gry". Dziękuję za wszystkie kciuki i dobre słowa
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
kb.karola90
No teraz już mogę powiedzieć że jaDziewczyny mam pytanie bo się już trochę pogubiłam [emoji6] która z Was jest teraz na etapie starań ?
Tutti_frutti_by-Iga
Dziewczyny! Jestem juz ponad 2 tygodnie po zabiegu. Dzis zrobilam bete bo wlasnie czekam na wizyte kontrolna u mojego gine. Czy to mozliwe ze mialam wlasnie owulacje lub ja mam? Bo objawy jak zawsze przy owulacji do tego eksplozja w dolmej czesci brzucha. Nie boli ale eksploduje. Beta spadla do 1,7.
reklama