reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki :) dawno sie nie odzywalam bo przy dzieciach ciężko znaleźć wolną chwilę ... Szaleństwo od rana do nocy teraz lobuzy jedza obiadek i bedziemy szli na plac zabaw :) u nas starania odkładamy jednak na przyszłość ...

reklama
@patuśka hej:* sluzymy rada. @Cleopatra_83 szalona:D super! @porcelana jeszcze raz zapytam, po co w ogole bierzesz acard? Lutke jak juz dziewczyny pisaly po potwierdzonej owu najlepiej przez gina:)
Dosyć często mi krew z nosa leci. Jak brałam kiedy byłam w ciąży to się nie zdarzało, a teraz średnio co drugi dzień to mam. Poczytałam dużo naukowych publikacji na ten temat i poza tym Acard bardzo dobrze wpływa na ukrwienie macicy. Dawka 75 mg jest bezpieczna dla każdego.

@patuśka, @Karinettka witajcie.
Chyba padlło mi na rozum, byłam pewna, że beta będzie większa i jak zobaczyłam dziś wynik to zaczęłam panikować :baffled: odbija mi już :baffled: nigdy tak nie miałam. Tak się boję, że będzie powtórka.... staram się pozytywnie myślęć pozytywnie.....Ale strach wygrywałao_O

@Cleopatra_83 procentowo to raczej nie wyjdzie dwa razy tak samo. A jeszcze jak będziesz na dalszym etapie to im bliżej ósmego tygodnia, tym wolniej rośnie a nawet spada. Zawsze będą różnice. Lęk też będzie, ale wrzucaj go tutaj, skubańca jednego, będziemy przeganiać. :)

Dziewczyny! Jestem juz ponad 2 tygodnie po zabiegu. Dzis zrobilam bete bo wlasnie czekam na wizyte kontrolna u mojego gine. Czy to mozliwe ze mialam wlasnie owulacje lub ja mam? Bo objawy jak zawsze przy owulacji do tego eksplozja w dolmej czesci brzucha. Nie boli ale eksploduje. Beta spadla do 1,7.

reklama
Do góry