kasiula222
Fanka BB :)
Ja jadę jednak do domu jak by się nic nie działo mam przyjechać w środę a jak by się coś zaczęło to natychmiast .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@asiaxkk do 12 tyg? Niepokoj bedzie caly czas ale do przezycia mi bardzo zalezalo na becie. No nie wiem Twoj wybor. Ja mialam leki zaczac brac wiec tez inaczej myslalam gratulacje ja tez duzo wyjezdzalam w pierwszych tyg. Teraz zreszta tez duzo wyjezdzam ale dlatego poszlam do lekarza zapytac czy mozna ja prywatnie , on przyjmie mnie zawsze ale dobrze ze poszlam. Mialam bete powyzej 1000, wiec juz zobaczyl pecherzyk ciazowy kazal brac leki i przyjsc za tydz czy rosnie no a potem juz 2 ipol tyg oczekiwania na piekna fasolke z pikajacym serduszkiem stresu co nie miara teraz jestwm swiezo po wizycie wiec jeszcze ok ale za 2 tyg dopiero kolejna i to beda genetyczne wiec juz czuje te bezsennosc u mnie potem niestety czeste badania echa serduszka zeby kontrolowac czy wszystko ok, wiec kolejne stresy. Ale wierze caly czas no i dziewczyny tu mi pomagaja wierzyc
Gratulacje kochanaZobacz załącznik 855698 @Totois30 jeszcze nie robiłam bety powtórzyłam tylko test po dwóch dniach i teraz wyszła już zdecydowanie mocniejsza kreska. Może zacznę robić w sobotę rano (12 dnia po owulacji) i potem poniedziałek i środa, ale boje się tego strasznie
A tu nowy test
Witaj. Bardzo mi przykro, że też to przeszłaś. Fajnie, że do nas trafiłaś. Będzie Ci łatwiej - jak każdej z nas myślę, jak tu trafiłyśmy. Dużo Ci życzę siły kochanaWitam,
cieszę się, że odkryłam portal Baby Boom. Jestem świeżo po poronieniu, straciłam swoje Dzieci w 9 tygodniu ciąży. Dochodzę do siebie w domu do zabiegu łyżeczkowania macicy. Wasze wpisy podtrzymują mnie na duchu. Pozwalają myśleć, że wszystko będzie dobrze. Dziękuję Wam bardzo! Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
Witaj. Bardzo mi przykro, że też to przeszłaś. Fajnie, że do nas trafiłaś. Będzie Ci łatwiej - jak każdej z nas myślę, jak tu trafiłyśmy. Dużo Ci życzę siły kochana
Ja na pierwszym USG w 6 tyg dowiedziałam się, że już jest coś nie tak wiec teraz myślę, że po USG z serduszkiem mi trochę stres zejdzie. A tu jeszcze tyle czasu
Ja właśnie jestem w trakcie poronienia a raczej go wywołują czopkami a nic to nie daje i jestem załamana no chce mieć to za sobą .Witam,
cieszę się, że odkryłam portal Baby Boom. Jestem świeżo po poronieniu, straciłam swoje Dzieci w 9 tygodniu ciąży. Dochodzę do siebie w domu do zabiegu łyżeczkowania macicy. Wasze wpisy podtrzymują mnie na duchu. Pozwalają myśleć, że wszystko będzie dobrze. Dziękuję Wam bardzo! Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie
Witaj wśród nasWitam,