reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ojeny @asiaxkk ja po mojej nie spodziewalam sie takiej hecy, zawsze ciaze czulam w pewniaku a jak@ przychodzila to zawsze zdziwiona bylam a teraz jak bylam pewna ze sie spoznia i nic, to zaskoczylo a nie wierzyłam w takie cuda , ze jest cykl kiedy nie myslimy i zaskakuje, myslalam ze zawsze sie mysli a faktycznie cos odpuscilam w tym dwukreskowym cyklu..nie wiem jak to dziala...

reklama
Ojeny @asiaxkk ja po mojej nie spodziewalam sie takiej hecy, zawsze ciaze czulam w pewniaku a jak@ przychodzila to zawsze zdziwiona bylam a teraz jak bylam pewna ze sie spoznia i nic, to zaskoczylo a nie wierzyłam w takie cuda , ze jest cykl kiedy nie myslimy i zaskakuje, myslalam ze zawsze sie mysli a faktycznie cos odpuscilam w tym dwukreskowym cyklu..nie wiem jak to dziala...

To u mnie może być podobne, ale nadzieja zawsze jest :) nawet by się dobrze składało, bo za 2 tyg jedziemy do Grecji i miałabym odpoczynek bez stresowania się co chwilę czy iść już na usg czy jeszcze nie.

@asiaxkk implantacja zaczyna sie od 6 dnia od zaplodnienia a moze byc i pozniej;) wiec to psychika ale juz za tydz...;) a za 2 tyg to wiesz;) 2 krechy:) @Klaudia_1992 nie chce byc nadgorliwa pisze to naprawde z troski, nie polegaj tylko na lekarzach :* wejdz na drugi watek cofnij chociaz o 100 stron i poczytaj, juz cos sie zacznie rozjasniac, to czarna magia na początek ale naprawde w Polsce jest garstka lokalnych lekarzy ktorzy sami z siebie ogarna Ci plan,moj mi mowil zeby badan nie robic, ale wynik ujemny to tez wynik , eliminujemy mozliwe przyczyny, diagnoza nie jest taka prosta, zrob sobie liste z badan po poronieniu i powiedz ze chcesz co sie da i analizuj wyniki tez sama, szukaj w internecie interpretacji, pytaj na forum , my same tez musimy ogarniac co i jak:* zaden lekarz nie zadba o nas tak sam z siebie:* musi widziec nasze zaangazowanie i musisz brac poprawke na to co mowia to tylko ludzie, ja niestety jak mam problem ide do 3 specjalistow..i z nich wyciagam w miare rzetelna srednia...
Edit. Zobacz tez taka liste Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg tutaj masz jakie problemy, jakie leki jacy lekarze i tez sie cos porozjasnia:) mozna zapisywac, dyskutowac z lekarzem:)
Okej czytam :*

hej,
w końcu chyba odnalazłam serce dziecka, wcześniej to chyba musiało być coś innego.
Powiedzcie mi czy dobrze myślę, że to serce dziecka?
Podsylam link do mojego filmika, bo niestety nie mogłam bezpośrednio tutaj dodać filmiku .

Ostatnia edycja:
@Paulinax ja nie wiem ale piekne to <3<3<3 powiedz mi jaki to detektor? Jak czytalam to jednak od ok 12 tyg latwiej odczytac wiec pewnie lepiej teraz slychac u Ciebie jeny jakie to boskie<3<3<3<3

Boskie, boskie, ale mam nadzieję, że to faktycznie bijące serce dzidzi, a nie moje np :p
a detektor dodałam w załączniku :)

Załączniki

• Screenshot_2018-05-07-11-00-19.png
    Screenshot_2018-05-07-11-00-19.png
    105,1 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry