@asiaxkk implantacja zaczyna sie od 6 dnia od zaplodnienia a moze byc i pozniej
wiec to psychika ale juz za tydz...
a za 2 tyg to wiesz
2 krechy
@Klaudia_1992 nie chce byc nadgorliwa pisze to naprawde z troski, nie polegaj tylko na lekarzach :* wejdz na drugi watek cofnij chociaz o 100 stron i poczytaj, juz cos sie zacznie rozjasniac, to czarna magia na początek ale naprawde w Polsce jest garstka lokalnych lekarzy ktorzy sami z siebie ogarna Ci plan,moj mi mowil zeby badan nie robic, ale wynik ujemny to tez wynik , eliminujemy mozliwe przyczyny, diagnoza nie jest taka prosta, zrob sobie liste z badan po poronieniu i powiedz ze chcesz co sie da i analizuj wyniki tez sama, szukaj w internecie interpretacji, pytaj na forum , my same tez musimy ogarniac co i jak:* zaden lekarz nie zadba o nas tak sam z siebie:* musi widziec nasze zaangazowanie i musisz brac poprawke na to co mowia to tylko ludzie, ja niestety jak mam problem ide do 3 specjalistow..i z nich wyciagam w miare rzetelna srednia...
Edit. Zobacz tez taka liste
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg tutaj masz jakie problemy, jakie leki jacy lekarze i tez sie cos porozjasnia
mozna zapisywac, dyskutowac z lekarzem