reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@ivvonka kochana dziękuję. No cukier po obciążeniu też ok. Parametry wątroby w końcu w normie. Sylimarol nadal brać i dietka. Powtarzałam te badania krzepnięcia bo znów fibry coś tam za wysokie. No i siusiaka w 3D widziałam także na pewno Jaś. Jakie to wsystko maluteńkie. Paluszki z Panią profesor liczyliśmy. Są wszystkie :-) pełen szacun dla Pani profesor, że ona tam to wszystko widzi.
@membaris a Ty kiedy?
@membaris a Ty kiedy?
Ostatnia edycja:
D
Deleted member 170039
Gość
Staraczki jak tam nic nie piszecie co z ta @? pojawila sie ? czy nie
muza_ton
@roki_1991 dziękuję. I czekam na Ciebie aby Twoje emocje tak przeżywać z Tobą. Oby to już ostatnia @ była.
@martakratka jak się czujesz?
@anja93 co tam u Was??
@anja93 co tam u Was??
membaris
@muza_ton super wiadomości najważniejsze że Jasio zdrowy Ja wizytuje w czwartek najbliższy z samego rana, a tego samego dnia też mam usg połówkowe o godz 17. Już się nie mogę doczekać. Ostatnio maleństwo mniej kopie i ciekawa jestem czy tam w środku wszystko w porządku. A no i sprzeczamy się jeszcze z mężem co do płci
martakratka
Szkoda gadać Jakieś apogeum mdłości osiagnelam w środę mam wizyte u nowego lekarza, ktory bedzie mnie prowadzil do porodu. Nie znam goscia - tylko z opinii w necie - a na tych ciezko opierać sie... zobaczę co to za jeden... Do tego w srode ta rozmowa z dyrem mnie czeka i sie denerwuje, moze to tez ma wplyw...@roki_1991 dziękuję. I czekam na Ciebie aby Twoje emocje tak przeżywać z Tobą. Oby to już ostatnia @ była.
@anja93 co tam u Was??
martakratka
Tez juz bym chciała poczuc kopniaczki Pamiętam, że jak bylam z mlodym w ciazy to najbardziej lubilam jego czkawki@muza_ton super wiadomości najważniejsze że Jasio zdrowy Ja wizytuje w czwartek najbliższy z samego rana, a tego samego dnia też mam usg połówkowe o godz 17. Już się nie mogę doczekać. Ostatnio maleństwo mniej kopie i ciekawa jestem czy tam w środku wszystko w porządku. A no i sprzeczamy się jeszcze z mężem co do płci
A ja mam kocioł w głowie:/ Strasznie źle się od 2 dni czułam, bóle brzucha i kręgosłupa jak na standardową miesiączkę... I zrobiłam z ciejscieka BetaHCG i 2 tygodnie ponad po zabiegu mam 96.. nie wiem co myśleć...a jak u Was kochane było ??
reklama