reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny a pisałyście o skurczach i bólach brzucha. A macie jakieś takie kłucie od spodu no wiecie tam w środku. Bo mnie coś ostatnio w podwoziu trochę boli, nie wiem kłuje trochę. Też
tak macie?

Sliczne imiona dziewczyny mi sie zawsze podobalo imie Zofia:p :D a z dziewczynek mysle ze ladne sa tez Helena, Emilia, Amelia, Joanna;)
Z chlopczykow: Kacper, Szymon, Piotrus ;)

@zosiak no wlasnie ja dla dziewczynki mialam Helenka, mam nadzieje ze sie przyda. :-) Ty pewnie niedlugo tez bedziesz miala takie dylematy, czego Ci z calego serca zycze :)

reklama
@AgaB33 no mam nadzieje że to nic groźnego :/ mnie też tak już od jakiegoś czasu kłuje od spodu ale ja niestety sobie za bardzo pozwoliłam z pracą. Sama wiem że za dużo robiłam i to może po tym.
Macie racje dziewczyny że chyba już do samego końca będziemy przeżywać i martwić się czy jest wszystko w porządku.

Do góry