reklama
Niestety nie mam bo jestem na urlopie na wsi. Chyba ze pójdę i se sikne w krzaki Dopiero dziś mi M kupi ale sytuacja BZ.@nafoczka - zrobiłaś ten test?
martakratka
Fanka BB :)
Gdzie ta wieś? To Ci wyślę jakimś gołębiem albo cuś ;pNiestety nie mam bo jestem na urlopie na wsi. Chyba ze pójdę i se sikne w krzaki Dopiero dziś mi M kupi ale sytuacja BZ.
Cleopatra_83
anutka1988
Zaciekawiona BB
ivvonka
@martakratka trzeba by pogrzebać w kodeksie pracy, ale chyba w razie likwidacji etatu nie można kobiety w ciąży zwolnić a po ciąży jest normalny urlop macierzyński. A nowy przełożony powinien się dowiedzieć, że jesteś w ciąży. Zależy wszystko od jego dobrej woli. Rozwiązanie jest: jeśli się zgodzi na przeniesienie to wtedy będzie musiał poszukać nauczyciela na zastępstwo. Jeśli się nie zgodzi to najgorsza opcja to szukanie pracy po wyczerpaniu przysługujących Ci świadczeń.
martakratka
Zwolnić to mnie nie zwolni - bo zwyczajnie nie może... Pytanie - czy ten drugi szef poczeka na mnie rok - bo jak nie, to bedę musiała szukać po powrocie nowej szkoły - co mi się nie uśmiecha, bo o pracę w szkole teraz trudno...@martakratka trzeba by pogrzebać w kodeksie pracy, ale chyba w razie likwidacji etatu nie można kobiety w ciąży zwolnić a po ciąży jest normalny urlop macierzyński. A nowy przełożony powinien się dowiedzieć, że jesteś w ciąży. Zależy wszystko od jego dobrej woli. Rozwiązanie jest: jeśli się zgodzi na przeniesienie to wtedy będzie musiał poszukać nauczyciela na zastępstwo. Jeśli się nie zgodzi to najgorsza opcja to szukanie pracy po wyczerpaniu przysługujących Ci świadczeń.
ivvonka
@martakratka warto pogadać i z obecnym i z przyszłym. Może się uda.
reklama
membaris
Dziewczyny ja nie nadrobię forum. Podczutuję ale tyle teraz obowiązków że brak czasu Witajcie nowe dziewczyny:*
Brzuchatki jak się czujecie? Ktoś wywoływał do zdjęcia więc wrzucam takie tam byle jakie, na szybko zrobione. Brzuszek już widać @AgaB33 u Ciebie też już spory brzusio super @ivvonka może dasz się jednak wcześniej namówić ? @anja93 na Twoje też czekam Pozdrawiam
Brzuchatki jak się czujecie? Ktoś wywoływał do zdjęcia więc wrzucam takie tam byle jakie, na szybko zrobione. Brzuszek już widać @AgaB33 u Ciebie też już spory brzusio super @ivvonka może dasz się jednak wcześniej namówić ? @anja93 na Twoje też czekam Pozdrawiam
Załączniki