reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja jeszcze do tej pory mam czasami mdłości i bolą mnie piersi . A od poronienia minął tydzień czasu , nie wiem czy to właśnie moja psychika czy tak naprawę jest

Może to wpływ hormonów? Właśnie się nad tym zastanawiam. To samo mam z nastrojem. Totalna rozsypka, przeradza się w gniew. Ciekawe jak długo będzie taka burza hormonalna?

reklama
Tylko mam nadzieję że to w miarę szybko minie bo przez takie coś jest mi ciężko się pozbierać bo czuje się jak w ciąży a wiem że już w niej nie jestem i to jest dla mnie okropne , jutro muszę zapisać się na kontrolne USG i mam nadzieję że oczyscilam się sama , w domu mam dwójkę dzieci i nie chciała bym zostawic ich chociaz na chwilę , jakoś przy nich jest mi łatwiej

@Monia M kochana dla rozladowania atmosfery powiem ci ze odczytalam, ze pytasz czy nas jaja swedzą:) ja pare dni przed poronieniem mialam jeszcze takie bole piersi ze musialam zdjac stanik w pracy a w sklepie rzucilam sie na sok jablkowy i wypilam go duszkiem..dlatego tym bardziej mialam nadzieje do konca...jutro Ci zrobia usg:* @ivvonka w prenatal uno jest wit D1500 jednostek to tez ladna dawka, a my razem sie stresujemy do tego 26.04...na pewno bedzie dobrze albo bedzie dobre rozwiazanie jak ulatwic maluszkowi wszystko:* @monia_l super! Extra zmiany gratuluje i sie ciesze ze sobie tak super korzystacie z wiosny:) przy takiej energii i humorach niedlugo cos was na pewno zaskoczy:) @zosiak super ze wracasz do staranek, kciuki za mocno zielone swiatlo:)
A ja @AgaB33 @anja93 @membaris sobie wspominam jak to ok pol roku temu sie poznalysmy na forum:) no moze troszke ponad:) a tu wasze brzuszki juz po 20tygodni maja pieknie:) chyba jakos razem dolaczylysmy:)

Ostatnia edycja:
@Monia M ból piersi i inne objawy to wynik wysokiego progesteronu. Organizm go dalej wytwarza, bo "myśli że jest w ciąży". Fizycznie tak jest i choć nie ma zadrodka to jest pęcherzyk i on daje sygnał do wytwarzania progesteronu. Życzę ci dziś dużo siły :*

Dziewczyny właśnie jadę do szpitala. Narazie nie czuję nic. Tylko to, że chce mieć to już za sobą. Nie łudzę się. Nie wiem czy to stres. Ale chcę wyłączyć myślenie.
Nie wiem jak odznaczać poszczególne dziewczyny dlatego tym, którym się udało przesyłam mocne uściski :)

Dziewczyny właśnie jadę do szpitala. Narazie nie czuję nic. Tylko to, że chce mieć to już za sobą. Nie łudzę się. Nie wiem czy to stres. Ale chcę wyłączyć myślenie.
Nie wiem jak odznaczać poszczególne dziewczyny dlatego tym, którym się udało przesyłam mocne uściski :)
Trzymaj się kochana. Ściskam Cię mocno...

reklama
Do góry