reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny ja nie nadrobię forum. Podczutuję ale tyle teraz obowiązków że brak czasu :( Witajcie nowe dziewczyny:*
Brzuchatki jak się czujecie? :) Ktoś wywoływał do zdjęcia więc wrzucam takie tam byle jakie, na szybko zrobione. Brzuszek już widać @AgaB33 u Ciebie też już spory brzusio :) super @ivvonka może dasz się jednak wcześniej namówić ? @anja93 na Twoje też czekam :) Pozdrawiam
Piękny brzusio :)

reklama
Dziewczyny - weźcie mnie dziś jakoś uspokójcie.... Marwię się dziś już chyba wszystkim...Jestem nauczycielką. Rok temu, jak zaczęła się reforma, pracowałam w gimnazjum. Przeniosło się do naszego budynku technikum i w związku z tym jest tam 3 innych nauczycieli matematyki, i dla mnie nie ma od września godzin. Znalazłam pracę od września - na zasadzie przeniesienia (zostają wszystkie przywileje mi i nic nie tracę). Jestem już dogadana z dyrektorem tej nowej szkoły i mojej teraźniejszej też - że mają podpisać to przeniesienie - a w związku z moją ciążą nie wiem co zrobić... Z pewnością nie przeniosą mnie - bo kto zatrudni pracownika w ciąży... Z jednej strony się cieszę - z drugiej martwię jak cholera. Nie chcialam czekać z ciążą - bo mam już swoje lata, a tak naprawdę nigdy nie będzie dobrego moentu - bo zawsze coś. Ale obawiam się jak i kiedy powiedzieć to dyrektorowi temu nowemu i terażniejszemu... Czemu to tak jest, że zamiast cieszyć się - ciągle jest coś na ale...
Pracę zawsze znajdziesz. Nauczycieli brakuje. Idź pogadaj na spokojnie. Nosisz w sobie największe szczęście. I tylko to się teraz liczy. Nie zakłócaj sobie szczęścia

@natala95 trzymam kciuki, żeby było dobrze. Spróbuj nie martwić się na zapas (łatwo się mówi, nie?). Nawet jeśli (odpukać)coś trzeba będzie trochę doszlifować to lekarze dadzą radę i pomogą.

@natala95 trzymam kciuki, żeby było dobrze. Spróbuj nie martwić się na zapas (łatwo się mówi, nie?). Nawet jeśli (odpukać)coś trzeba będzie trochę doszlifować to lekarze dadzą radę i pomogą.
Wolala bym żeby nic nie musieli robić nie chciałabym zostawiać dzieci po za tym nie mam nawet z kim [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] tyle co na wizytę Zalatwilam opiekę Ahhh

@natala95 spokojnie kochana, dwa głębokie...dobra cztery głębokie oddechy. No panic. To tylko wizyta kontrolna. Nic na niej nie robią oprócz sprawdzenia czy wszystko jest ok. Jeśli coś będzie wymagało (co rzadko się zdarza) dalszych kroków to na pewno nie 19.IV.

@natala95 spokojnie kochana, dwa głębokie...dobra cztery głębokie oddechy. No panic. To tylko wizyta kontrolna. Nic na niej nie robią oprócz sprawdzenia czy wszystko jest ok. Jeśli coś będzie wymagało (co rzadko się zdarza) dalszych kroków to na pewno nie 19.IV.
Wiem wiem wiem , ale ogolnie chodzi nie chciałabym zostawiać ich nawet na chwilę przy nich czuje się lepiej A tak to szkoda gadać ...

reklama
Do góry