agatush
Moderatorka
A będą badali dzieciątko pod kątem prawdopodobnych wad? 16 tydzień to już daleko. Ty robiłaś jakiekolwiek badania?Dziewczyny, jak już wiecie straciłam ciąże w 16 tygodniu, zabieg miałam 5 kwietnia, a czuje jakby to było wczoraj...mój gin stwierdził że mogę się starać o dzidziusia dopiero za trzy miesiące, ale ja już świruję i planuję bo dla mnie to wieczność...stąd nasuwa się moje pytanie; czy powinnam zrobić jakieś badania przed, czy brać coś jeszcze oprócz foliku. Przeglądając troszkę ten wątek, rzuciły mi się w oczy duphaston i luteinę....kiedy się je bierze, przed ciążą czy w trakcie?
To wpływ hormonów. Musisz dać trochę czasu organizmowi :-*Chciałam jeszcze dopytać. Bo fizycznie nic u mnie w pęcherzyku ciążowym nie ma. Beta spadła o prawie połowę. Potem już nie sprawdzałam. Ale czy Was mimo pustego jaja swędziały i bolały piersi? Czy mimo brunatnych i krwawych plamień miałyście mdłości? Chora ironia losu bawi się wciąż moim kosztem.
Powodzenia!Dziewczyny właśnie jadę do szpitala. Narazie nie czuję nic. Tylko to, że chce mieć to już za sobą. Nie łudzę się. Nie wiem czy to stres. Ale chcę wyłączyć myślenie.
Nie wiem jak odznaczać poszczególne dziewczyny dlatego tym, którym się udało przesyłam mocne uściski