reklama
muza_ton
Fanka BB :)
@ivvonka e tam... mnie też autentycznie wzięło na większą gromadke gdzie przez 6 lat prawie miałam jedno i mimo jej próśb nie brało mnie na drugie. Trzy lata nas namawiala ale zawsze było cos ważniejszego. Teraz już wiem że nie ma nic ważniejszego. Także jak masz takie myśli to trzeba zrealizować za jakiś rok i już :-) nie hamuj się
Ale @ivvonka ja mam to samo. Zastanawiam się czy nie odczekać roku po porodzie i jeszcze jedno :-) M się ze mnie śmieje. U nas to mogłoby wiązać się z moim pozostanien już w domu. Szczerze to jak nie będę mogła wrócić do pracy przez posiadanie tego dzidzi w brzuchu to na pewno będą próby nad trzecim :-) chyba że coś wymyśle i uda się wrócić no to wtedy muszę to rozważyć.
Córcia niestety nadal dziś często odwiedza toaletę, praktycznie nie je ale nie ma już gorączki i ma więcej energii. A @Frezja_1 u Ciebie jak rozwój sytuacji?
oj zdrówka dziewczyny@AgaB33 zapalenie gardla. Na razie syropy, na szczęście noc minęła dobrze i dzis już nie ma gorączki i mam nadzieję, ze nie wroci.
Zdrowia dla Was i Nas
U mnie jeden ma angine a drugi oskrzela więc świeta mamy juz rozplanowane. ja to nie wiem co się dzieje ale co trzecia osoba narzeka na gardło i krtań, a jelitówka u nas juz była 3-4 razy
membaris
@ivvonka z drugim to już będzie łatwiej. Wiem coś o tym bo my o pierwsze staraliśmy się prawie dwa lata i nie mogłam zajść. W poronioną ciążę zaszłam dość szybko i w obecna tez sie szybko udało. Także przełamiesz lody tą pierwszą ciążą i później bedzie już łatwiej
@anja93 ja też chętnie bym wypiła, ale szwagier mnie uświadomił że ono ma 0,5 procenta. Wiem że to cale nic ale zawsze.
@anja93 ja też chętnie bym wypiła, ale szwagier mnie uświadomił że ono ma 0,5 procenta. Wiem że to cale nic ale zawsze.
Frezja_1
Jak wypijesz kilka łyków to nic sie nie stanie.@membaris no wlasnie tez sie tego doczytalam jak juz sobie kupilam i tak sie patrzy na mnie a mi slinka cieknie ale chyba jednak nie ma co ryzykowac. Ogolnie nie przepadam za alkoholem ale ochote na piwo mam jak nigdy w zyciu
reklama
ivvonka
Ooo miałam fazę na piwo z sokiem. Mąż sobie zrobił, bo stwierdził, że sok malinowy jest dobry na przeziębienie. No i kusiło bardzo, ale nie wypiłam. Wybrałam zamiennik: herbatę z sokiem.
A od jutra będzie herbata z imbirem, ponieważ, że, albowiem znów mi niedobrze jest.
A od jutra będzie herbata z imbirem, ponieważ, że, albowiem znów mi niedobrze jest.
Ostatnia edycja: