agatush
Moderatorka
Strzelam w synka@hona no to dobrze że już go nie ma na miejscu bo to kłopotliwe i krepujace. Chociaż na pewno jednocześnie podnosi samoocenę :-) ale po co wiklac się w takie historie, same problemy z tego tylko potem. Bardzo się cieszę że zadowolona z awansu. Ale stresu nadal duzo? Spadła Ci ta prolaktyna? Może teraz te zioła ja ujarzmia.i niech sie pojawią dwie kreski:-)
@agatush to ciekawi mnie teraz co według Ciebie siedzi we mnie :-)
Hahaha zaraz się okaże że jak tak powiedziałam to astepne strzelanie będzie pudlem@agatush, e-wróżka jesteś, normalnie Mąż w kwestii imienia dziecka reaguje tak jak w kwestii zrobienia mi zastrzyku. "Ja się nie nadaje. Ty lepiej sama sobie poradzisz." I licz tu na silne męskie ramię. Ni ma panie, ni ma.
@martakratka, pracę zacznij jak najbardziej a starania sobie kontynuujcie. Czasem takie przebiegunowanie myśli ze starań na pracę bardzo pomaga. I się nagle okazuje, że okres się chyba za bardzo spóźnia.
Wyglądasz cudownie :-)mamusie i staraczki buziaki dla was ode mnie i Maksia
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiosna! Teraz już wszystko będzie z górki Kochana :-* Buziaki dla Wikusia :-)@Marika92 pięknie wyglądasz
@ivvonka buziaczki dla was :*
@mamcia2014 w sumie dużo was czeka ale ogólnie to fajnie daje kopa
U nas Wikus chory tzn póki co katar i okropnie brzydki kaszel. Wizyte u laryngologa mamy w pon. Starszy ok ale za to mamuśka zaliczyła jakiś czas depresji i pomału się z tego ogarniam
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom