Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zakupiłam. Ciekawe kiedy dotrą@martakratka najlepiej zaczac od 9dc przy 28dniowych cyklach, najlepiej robic pod wieczor a wczesniej z godz, 2 nic nie pic. Nie robic z porannego jak ciazowy mozna tez po poludniu zalezy jak komu pasuje
Progesteron bada sie okolo 7 dni po owulacji, czyli u ciebie bym sprawdzila w 25 , 27 i 30 dc, bo on jest produkowany skokowo.a jeśli mam tak co 32 dni do 37?
Ja miałam od dołu na takim etapie :-* tak naprawdę zależy jak Dzidzia się ułoży i jak będzie widać ja na obrazie usg :-)@anja93 pojutrze wizyta. Ja podpytam swojego, bo tak właśnie szykuję się na ten Prenatal duo, więc druknę skład i niech myśli podczas gdy jak będę się przebierać do badania. Hmm...ciekawe czy to będzie przez brzuch czy wewnętrznie.