reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Totois tak, nie chcialam wczesniej nic tu pisac bo przez jedna osobe moglabym byc niemilo potraktowana znow ale widze ze narazie nie musze sie martwic. Wiem od 2 tyg, aktualnie dopiero tydzien spozniajacej sie @ wiec przy moich dlugich cyklach to dopiero 5t3d dzis. Wczoraj mialam usg i jest pecherzyk ciazowy z cialkiem zoltym. Za 2 tyg 6 marca mam isc sprawdzic czy pojawil sie zarodek z seeduszkiem. To najciezszy okrea dla mnie bo 2 poronienia z 4 byly dokladnie mniej wiecej po 6 tyg, wtedy rozwoj sie zatrzymywal. Tak ze narazie sie przedwczesnie staram nie ekscytowac... za 2 tyg wszystko bedzie wiadomo. Biore jedynie acard i duphaston, takie zalecenia polskiego ginekologa do ktorego tez chodze. Tu mi nic nie dali.
Totois30
Fanka BB :)
@ann31 tak jest roznica:/ jak samoistnie albo po tabletkach mozna nawet od razu albo po 1szej@ sie starac a po zabiegu proponuje sie odczekac 2 poprawne@ chociaz niektorzy mowia i pol roku po zabiegu ale kazdy sensowny lekarz i gin proponuje 2@ zeby sie wszystko zregenerowalo bo to duze obciążenie i szyjka naruszona. A mialas tabletki i zabieg? Chyba tak? Ja samoistne i zabieg i lekarz mowil ze juz bylam naturalnie otwarta do zabiegu i nie byla to az taka ingerencja ze w ogole nie ma sladu po zabiegu ale i tak ok 2 mce zajely mi wszystkie badania i szukanie gina ktory mnie jeszcze czyms obstawi do ciazy
martakratka
Wiolus - wspolczuje Ci bardzo i rozumiem. Tutaj sa wspaniale dziewczyny, wszystko sie pouklada...Dzień dobry dziewczyny. Poroniłam 13.02 w 11tc. Ciaza obumarła w 8tc...
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
jeszce nic,ale w piątek byłam u gina (niby 8 tydień)i nie widac zarodka...
@ann31 tak jest roznica:/ jak samoistnie albo po tabletkach mozna nawet od razu albo po 1szej@ sie starac a po zabiegu proponuje sie odczekac 2 poprawne@ chociaz niektorzy mowia i pol roku po zabiegu ale kazdy sensowny lekarz i gin proponuje 2@ zeby sie wszystko zregenerowalo bo to duze obciążenie i szyjka naruszona. A mialas tabletki i zabieg? Chyba tak? Ja samoistne i zabieg i lekarz mowil ze juz bylam naturalnie otwarta do zabiegu i nie byla to az taka ingerencja ze w ogole nie ma sladu po zabiegu ale i tak ok 2 mce zajely mi wszystkie badania i szukanie gina ktory mnie jeszcze czyms obstawi do ciazy
reklama
martakratka
Dziewczyny wlasnie dostalam pierwszy @ po poronieniu. Brzuch mnie boli jak cholera, ale i tak sie cieszę, bo moze sie wszystko unormuje w końcu. 26 02 mam lekarza. Teraz witaminy i działamy jak gin powie że wszystko oki