reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ann31 przepraszam no tak, ja mialam tak jak Ty..tzn 1 lekarz twierdzil ze jest zarodek 2.3mm ale bez akcji serca, inny ze praktycznie nic nie widac, ciaza przestala sie rozwijac. Ale mialam nadzieje do konca, bo historie slyszalam przerozne:) takze 3mamy kciuki za dzidzie ninja:*

@ivvonka wybacz ze Cie tak pomęczę ale wlasnie nurtuje mnie ten duo. :D wiec jak mam go brac zeby tego jodu jak najmniej szlo do organizmu? Bo niby sie bierze 3 tabsy dziennie wiec sama sobie mam ograniczyc? A lekarz dopiero 12 marca a tu wypada cos brac po tym uno, zielona jestem w tym wybacz :D a tsh pewnie 0 :crazy::crazy::o

@anja93 sama nie wiem jak to rozgryźć żeby tego jodu już sobie nie dodawać. Zostało mi kilka tych uno. Biorę po jednej + ten kwas DHA. Zrobiłam sobie taką tabelkę z tym co biorę i ile. Na każdej wizycie mu ją podsuwam do skorygowania. Teraz jeszcze dopytam o te sprawy tarczycowe i jod zawarty w tabletkach. Chociaż wiesz, ja myślę, że to ma wpływ, ale nie aż taki wielki jak nam się wydaje.

@ann31 tak jak dziewczyny pisały to kontrolowanie cyklu na usg. Jeżeli nie masz 100% pewności co do owulacji to mogła pojawić się później i wtedy ciąża jest młodsza a co za tym idzie jest nadzieja ze wszystko będzie ok :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@martakratka ja niestety miewam skape okresy i ostatnio bole mocne..ale jest krwawienie tylko tak ze 2 dni. Moze endometrium male bo tym wszystkim to i malo sie zluszczylo:) mam nadzieje tylko ze pare dni i przejdzie zebys nie miala tfutfutfu zadnych przebojow. Polecam sobie potem robic testy owu zeby zobaczyc czy cykl wrocil do normy albo pojsc na monitoring:) a na allegro 50 testow 18 zl. Jeszcze 5 ciazowych daja, i mi co miesiac pokazywalo pik, jak gin mowi ze zaraz zaraz owu bo pecherzyki 19 albo 20 mm wiec dzialaja:)

reklama
@martakratka ja niestety miewam skape okresy i ostatnio bole mocne..ale jest krwawienie tylko tak ze 2 dni. Moze endometrium male bo tym wszystkim to i malo sie zluszczylo:) mam nadzieje tylko ze pare dni i przejdzie zebys nie miala tfutfutfu zadnych przebojow. Polecam sobie potem robic testy owu zeby zobaczyc czy cykl wrocil do normy albo pojsc na monitoring:) a na allegro 50 testow 18 zl. Jeszcze 5 ciazowych daja, i mi co miesiac pokazywalo pik, jak gin mowi ze zaraz zaraz owu bo pecherzyki 19 albo 20 mm wiec dzialaja:)
Dzięki;) Mialam je zamowic. Robisz je codziennie? O jakiejs konkretnej porze dnia?

Do góry