a ja życzę szybkiego zajściaok, dziękuję bardzo za podtrzymanie na duchu,pozdrawiam
reklama
Totois30
Fanka BB :)
ivvonka
@martakratka ooo widać światełko na horyzoncie.
anja93
@ivvonka wybacz ze Cie tak pomęczę ale wlasnie nurtuje mnie ten duo. wiec jak mam go brac zeby tego jodu jak najmniej szlo do organizmu? Bo niby sie bierze 3 tabsy dziennie wiec sama sobie mam ograniczyc? A lekarz dopiero 12 marca a tu wypada cos brac po tym uno, zielona jestem w tym wybacz a tsh pewnie 0
ivvonka
@anja93 sama nie wiem jak to rozgryźć żeby tego jodu już sobie nie dodawać. Zostało mi kilka tych uno. Biorę po jednej + ten kwas DHA. Zrobiłam sobie taką tabelkę z tym co biorę i ile. Na każdej wizycie mu ją podsuwam do skorygowania. Teraz jeszcze dopytam o te sprawy tarczycowe i jod zawarty w tabletkach. Chociaż wiesz, ja myślę, że to ma wpływ, ale nie aż taki wielki jak nam się wydaje.
@martakratka super ze w koncu @ przyszla teraz tylko owulka i do dziela @ann31 koniecznie daj znac jak po wizycie - trzymam kciuki, zebys zobaczyła fasolkę
agatush
Moderatorka
martakratka
Widac... ale jak narazie to tali okres- nie okres... lekkie plamienie a brzuch i plecy mnie tak bola ze masakra... Miala tak ktoras z Was? Bo juz sama nie wiem czy to @ - czy nie...@martakratka ooo widać światełko na horyzoncie.
Totois30
@martakratka ja niestety miewam skape okresy i ostatnio bole mocne..ale jest krwawienie tylko tak ze 2 dni. Moze endometrium male bo tym wszystkim to i malo sie zluszczylo mam nadzieje tylko ze pare dni i przejdzie zebys nie miala tfutfutfu zadnych przebojow. Polecam sobie potem robic testy owu zeby zobaczyc czy cykl wrocil do normy albo pojsc na monitoring a na allegro 50 testow 18 zl. Jeszcze 5 ciazowych daja, i mi co miesiac pokazywalo pik, jak gin mowi ze zaraz zaraz owu bo pecherzyki 19 albo 20 mm wiec dzialaja
reklama
martakratka
Dzięki Mialam je zamowic. Robisz je codziennie? O jakiejs konkretnej porze dnia?@martakratka ja niestety miewam skape okresy i ostatnio bole mocne..ale jest krwawienie tylko tak ze 2 dni. Moze endometrium male bo tym wszystkim to i malo sie zluszczylo mam nadzieje tylko ze pare dni i przejdzie zebys nie miala tfutfutfu zadnych przebojow. Polecam sobie potem robic testy owu zeby zobaczyc czy cykl wrocil do normy albo pojsc na monitoring a na allegro 50 testow 18 zl. Jeszcze 5 ciazowych daja, i mi co miesiac pokazywalo pik, jak gin mowi ze zaraz zaraz owu bo pecherzyki 19 albo 20 mm wiec dzialaja