reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kari super gratuluję :)
Wpadam a tu taka nowina aż mi się buzia śmieje.

Hej laski co u Was ?
Wiem że żadko jestem ale tyle się ostatnio dzieje jutro znowu idę do Kościoła się pomodlić .Pomodle się tym razem za Was .
Buziaki kochane.

reklama
Hej synek mi zrobił pobudke o 5 bo mu się potwory śniły teraz zasnął dopiero .
Witam z rana .
Pisałam Wam że może będzie mieszkanie do kupienia no i obejrzeć byliśmy ładne i zadbane jeśli wszystko będzie ok to może podpiszemy wstępną umowę. Ale na razie nie chce zapeszyc ze tak powiem .

Wiktorek zdrowy odpukac ja też już dobrze się czuje .

Ćwiczyc nie ćwiczę zdrowo jem i nieduże porcje waga 61 kg czyli moja norma nie mam za bardzo kiedy poćwiczyć robię porządki wyrzucam co zbędne żeby w razie przeprowadzki nie wozić bez sensu rzeczy tu i tam .

No i to chyba na tyle jutro idę do nowej pani ginekolog bo mój lekarz już na emeryturze jest .
No i tak leci do przodu czas już ponad połowa lutego zaraz marzec aby patrzeć wiosny .

Pozdrawiam Was serdecznie.

Hej synek mi zrobił pobudke o 5 bo mu się potwory śniły teraz zasnął dopiero .
Witam z rana .
Pisałam Wam że może będzie mieszkanie do kupienia no i obejrzeć byliśmy ładne i zadbane jeśli wszystko będzie ok to może podpiszemy wstępną umowę. Ale na razie nie chce zapeszyc ze tak powiem .

Wiktorek zdrowy odpukac ja też już dobrze się czuje .

Ćwiczyc nie ćwiczę zdrowo jem i nieduże porcje waga 61 kg czyli moja norma nie mam za bardzo kiedy poćwiczyć robię porządki wyrzucam co zbędne żeby w razie przeprowadzki nie wozić bez sensu rzeczy tu i tam .

No i to chyba na tyle jutro idę do nowej pani ginekolog bo mój lekarz już na emeryturze jest .
No i tak leci do przodu czas już ponad połowa lutego zaraz marzec aby patrzeć wiosny .

Pozdrawiam Was serdecznie.

Oby Wam tym razem udało się z mieszkaniem. Trzymam kciuki :)

Ps. Mój synek codziennie wstaje o 5-5:15 i idzie na drzemkę koło 11-12.

@mamcia2014 super gdyby się udało z tym mieszkaniem. Ale to nadal planujesz taki metraż aby i dla Twojego taty miejsce się znalazło? Powiem Ci że mi się to bardzo w Tobie spodobało. Ja teraz też mieszkam z tatą, mama też z nami zamieszka jak przejdzie na emeryturę. Nie wyobrażam sobie aby na starość byli sami bez niczyjej pomocy. Wiadomo że może być różnie mieszkać razem, różnice zdań itd. Ale my mieszkamy w domu. Tato na dole my na górze. Oddzielne kuchnie także jest też i ten własny kąt. A teraz bez taty bym sobie nie poradziła. Już ponad 5 lat ksk córką sie zajmuje. Ja wróciłam do pracy jak mała miała 6 miesięcy i tato z nią został aż do teraz gdy jestem już na zwolnieniu. Pełen szacunek i wdzięczność do końca życia dla niego.
Dziękuję za Twoje wstawiennictwo u Najwyższego.

@AgaB33 tak tak myślę o tacie cały czas .Chce żeby miał na stare lata ciepło i miło.
Cały czas teraz pali w piecu ręce ma mało sprawne sąsiedzi mu przynoszą drzewo i węgiel pomagaja mu za co jestem wdzięczna.
Jest tylu dobrych ludzi na tym świecie.
Kocham tatę od małego byłam córeczka tatusia jeśli to mieszkanie wypali to byłabym nawet skłonna przygarnac i babcie bo mieszkanie jest spore byśmy się pomieścić mogli spokojnie .
Dziękuję za twojego posta kochana podoniósł mnie na duchu bardzo.

reklama
@kari21 no niezły saprajs.:)Gratuluję. Kreski jak malowanie. Leki masz już ustalone na okoliczność dwóch kresek?

@anja93 myślałam o prenatalu duo, kwas DHA już wcześniej brałam z polecenia lekarza. Nie wiem czy nie lepiej samemu wyczytać co jest w tym prenatalu duo i brać tego odpowiednie dawki z pominięciem jodu, który i tak jest pakowany do produktów spożywczych.

@ann31 za duży odstęp czasowy, żeby porównać wynik.Trzeba powtórzyć koniecznie.
monitoring to takie usg, które ma na celu kontrolę cyklu, podejrzenie jak przebiega, czy jest owulacja, w którym dniu, ile jest jajeczek, jak dojrzewają. Ułatwia też wyznaczenie tego dnia, w którym najlepiej współżyć żeby zajść w ciążę.

@mamcia2014 trzymam garści mieszkaniowe.

Do góry