reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O widzisz mądra dzwiewczynka. Ja miałam plamenia później krwawiłam, w końcu skończyło się zabiegiem 9 października. Moja córcia wiedziała że może będziemy mieć dzidziusia. Jak się okazało że poroniłam to wytłumaczyłam jej że jajeczko było puste i pan doktor w szpitalu zrobi miejsce na dzidziusia. A w grudniu zaszłam w kolejną ciążę.
Edit: @anja93 ja nie miałam wyjścia musiałam powiedzieć bo na początku musiałam leżeć no i już nie mogłam się zajmować dwójką dzieci tak jak do tej pory. A co do brzuszka to ja też już mam nawet mogę smiało powiedzieć że mam większy niż w pierwszej ciąży. A u mnie dziś równiutko 11 tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
@ann31 trzeba probowac. Zeby potem nie zalowac ze sie nie sprobowalo :) ja tez stracilam dzidziusia w 8tc3dn i po drugim okresie zaszlam w ciaze!:)

@ann31 tak trzymaj ! bądź dobrej myśli. Kiedy tylko potrzebujesz pisz na forum. Dziewczyny są tu mega wsparciem, zawsze pomogą i doradzą

Dziewczyny odebralam dzis badanie bakteriologiczne z pochwy i wyszedl paciorkowiec GBS. Wiecie moze, czy mozna z tym podchodzic do laparoskopii.? Ostatnio dr powiedział, ze tego sie nie leczy, ale ja juz nic nie wiem.

Jestem w 8 tygodniu ciąży,ale okazuje się,że nie ma zarodka,jestem dziś po usg.pani dr kazała mi jeszcze zrobić badanie bthcg,ale straciłam już nadzieję...czy któraś z Was miała taką sytuację?
Ja tak miałam, poszłam do gina w 7 tygodniu i był pęcherzyk ciążowy w macicy ale ani zarodka ani ciałka żółtego.
Zrób betę i powtórz po 1-2dniach, żeby zobaczyć czy przyrasta, czy spada.
Może jesteś mniej w ciąży i jeszcze się nie pokazał.
A co mówi gin?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio polecono mi kapsulki z shatavari, ktore maja pomoc w zajsciu w ciaze. Pani w moim zielarskim dobrze mnie zna i co jakis czas poleca mi rozne ziola i wyciagi na moje problemy. Nie powiem, pomagaja. Ostatnio polecila mi wlasnie to shatavari, zebym sobie o nim poczytala i popytala. Czy ktoras z Was brala to ustrojstwo?

reklama
@membaris a to zajmowałas się jeszcze czyimś dzieckiem?

Ja ogólnie tajemnicy z tego nie robię. Tylko córcia nie wie. Ale za tydzień jej powiem.

@ann31 przykro mi że musisz się tak denerwować. Ale ważne że masz plan.

@Frezja_1 niestety o paciorkowcu nic nie wiem

Do góry