reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej hej :) aga dzieki ze pytasz, u mnie ciezko ale sie nie wylewam co by znow nie zostac oskarzona o koloryzacje albo o glupie decyzje. Tak ze z dnia na dzien byle na przod :)

Kciuki za was wszystkie kochane :)
Po to to forum żeby się wygadać :) także śmiało jeśli tylko masz ochotę :) ale najważniejsze że się odzywasz wiemy że jesteś :) jak samopoczucie? Trzymasz się jakoś?

p19u3e3kgl1jou2l.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziekuje dziewczyny ja wiem ze 99% z was to cudowne pelne empatii dziewczyny na ktorych wsparcie zawsze moglam liczyc. Odezwe sie za jakis czas i opisze sytuacje bo narazie jestem troche przytloczona i nie moge zebrac mysli zeby sklecic cos z sensem ale na pewno nie dam o sobie zapomniec.
Ogolnie poprostu troche mi ciezko, zbliza sie marzec, moj termin porodu a potem maj, kolejny termin, siostra moja juz w polowie ciazy kompletuje wyprawke... ja tez powinnam powoli pakowac torbe do szpitala :(
Dziekuje raz jeszcze :*

@kari21 te niektóre miesiące mogą budzić sporo przykrych emocji, ale wiesz, trzeba spróbować odegnać i zepchnąć te myśli. Ja bym niemal co miesiąc musiała łzy ocierać. Już tak prawdę mowiąc tylko dwa wolne miesiące bez przeszłości pewnie by zostały:surprised: , bo zawsze w innym miesiącu zachodziłam, więc i terminy porodów i daty poronień były inne. Na szczęście nie mam az tak dobrej pamięci do dat. :sorry:
Trzeba to wszystko spróbować zostawić za sobą, już nie rozmyślać, bo to tylko ból niepotrzebny Ci to sprawia:-( :( i wiesz...działać. Tu badanko strzelić, tu doczytać, tam lekarza pomęczyć o poradę i do przodu.:blink:

@kari21 forum było i jest dla wszystkich, no chyba że spamujesz lub ewidentnie szukasz zaczepki ale tez po coś jesteśmy my- moderatorki :) Nie smutaj się, posłuchaj @ivvonka ma racje, zacznij planować, biegać po lekarzach a czas sam bedzie posuwał sie do przodu :) życzę dużo wiary, a co do pisania to ja sama czasem wpadam jak wiatr, napisze, ze dziecko znowu chore i "dziwie sie", że nikt mnie "nie chce" słuchać hahaha

@kb.karola90 ważne, że nic gorszego sie nie stało i wracasz do domu. Uwierz mi, ja jak trafiłam z sepsą do szpitala, zostawiając w domu 5 tygodniowe dziecko (bo starsze to starsze) to juz na samą myśl wiedziałam, że musze stanąć jak najszybciej na nogi i wyzdrowieć. Zatem stawaj i walcz :*

Dzień dobry dziewczyny. Poroniłam 13.02 w 11tc. Ciaza obumarła w 8tc...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@Wiolus85 czesc Ci..bardzo mi przykro swieza sprawa..to Twoja pierwsza ciaza? Masz juz malenstwo? Jestes po zabiegu? Jak sie czujesz? Duzo pytan bo niewiele napisalas ale z tygodnia na tydzien bedziesz nabierala sil:*

@Wiolus85 przytulam ciepło. Współczuję Ci bardzo. Fajnie że nas znalazłaś i do nas dołączyłaś. Mam nadzieję że uda nam się być Twoją grupą wsparcia. Możesz pisać o wszystkim.

@kari21 to jak dojdziesz do ładu z własnymi przemyśleniami to odzywaj się. Napisz jak tam w klinice czy już jesteś po badaniach i czy starania bliskie

@Wiolus85 ojejku, kojarzę Cię chyba z wrześnióweczek (podczytuję trochę). Tak wiele tam strat. Bardzo mi przykro. Ten pierwszy trymestr jest czasem jak złośliwa loteria i często mimo starań nie mamy wpływu na to co się stanie. Przytulam mocno i życzę Ci dużo siły w dalszej walce, bo trzeba walczyć. Jeśli jest Ci ciężko, czegoś nie wiesz, to pisz, pytaj. Pomożemy na ile będziemy umiały. A Ty jesteś w szpitalu czy w domu?

Wiem wiem dziewczynki tylko ze to sa terminy porodu, nie rocznice terminow porodu, z ciazy straconej w czerwcu zeszlego roku i w pazdzierniku :( wiec dlatego jest to tak ciezkie bo wiem ze juz bym rodzila jesli nie poczatkiem marca to w polowie maja :( innych dat porodow tez nie pamietam dokladnie, tez byl raz marzec, raz lipiec jeszcze...

Aga wlasnie wracam z kolejnych badan krwi, zobaczymy co tam w trawie piszczy. Kolejna wizyte w klinice mam jakos calkiem pod koniec miesiaca.

reklama
@kari21 a póki co zdiagnozowano coś ciekawego czy to początek drogi?? Bardzo się cieszę widząc Ciebie w dobrym nastroju .

@ivvonka to też jest powód dla którego nie widzę sensu już dołączyć do wrześniówek. Po pierwsze to wszystko jeszcze takiee świeże i niewiadomo jeszcze jak to się potoczy a po drugie nie chcę się z nikim porównywać. Wolę być sobie tutaj.

@membaris a Twoja córcia wie już o rodzeństwie?

Do góry