reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez czekam na info po wizycie @ivvonka
@Marika92 kciuki zeby to nie bylo nic groznego :) nie ma sie co stresowac na zapas. Najwazniejsze ze z synkiem wszystko dobrze..ale jestes juz wysoko w ciazy :) musisz kiedys znowu wrzucic zdj brzuszka :)
Wrzucę jak trochę podrośnie :)

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Oj nie nadrobie.
@...Margotka9022... pieknie Ci w ciąży. Wszystkiego dobrego kochana.
@ivvonka cudnie i oby tak dalej. A skoro siedzisz na zwolnieniu, to moze wzielabys sie za napisanie ksiazki, np. Z pamietnika staraczki albo pamietnik zafasolkowanej. Z Twoim optymistycznym podejsciem i inteligentnym poczuciem humoru bedzie to hit ku pokrzepieniu serc dla takich jak ja. Ale juz Ci nie slodze bo cukrzycy ciazowej przeze mnie dostaniesz.;)
@hona dziękuję za cieple slowa, tez często o Tobie mysle. Jestesmy bliskie wiekiem i sytuacją, chyba dlatego. Gratuluję awansu. Teraz jeszcze tylko drugi dzidziuś i bedzie miodzio.:)
@Funia90 gratulacje. Ty jestes silna babka to szybko sie pozbierasz po cc. Najważniejsze, ze Asia zdrowa.:-) :)
@roxie123 odpowiadając na pytanie, to ja mam blisko do gamety i CZMP, ale na razie zostane tu, bo bez laparo to i tak pewnie nie rusze z miejsca. Jutro ide do gina, to moze wyznaczy mi jakis termin na laparo i zobaczymy co dalej. Co do heparyny w ciazy, to jak by mi sie udalo zaciazyc bez watpienia skocze szybciutko do Matki Polki, Aga szybciutko dostala termin, tzn. Nie wiem jeszcze jak moj gin sie na heparyne zapatruje, bo jeszcze z nim nie rozmawialam. Jeszcze jest taka sprawa, ze u mnie jest jedna porodowka i moj gin jest tam ordynatorem ginekologii, wiec za bardzo od niego uciec nie moge, bo glupio by bylo, jak bym go zmienila a pozniej trafila do niego na oddzial. Zreszta u mnie w miescie nie ma na kogo zmienic. Do Gamety jestem uprzedzona, moim zdaniem oni stawiaja tylko na in vitro. Dziękuję za rade i jestem otwarta na wszystkie sugestie, jednak poki co zostane z doktorkiem. Zobaczymy co mi jutro powie.
@Aggs Tobie lekarz powiedzial, ze masz nie brac acaru przy staraniach?

@Frezja_1 rozumiem :) wiesz na razie myśl o laparoskopii i o tym ze się uda jak wszystko będzie hulać :) lekarza bym prosiła o heparyne :) ja własnie jestem w trakcie szukania lekarza prowadzącego z mózgiem i sercem... dobrze , że mam chody w profamilii także znajoma mi coś ogarnie , w sensie zadzownie do niej a pogadam z lekarzem czy ogarnie :) głównie chodzi mi własnie o pisanie heparyny na fundusz bo nie dam rady finansowo , i kontakt z lekarzem w razie gdyby cos poszło nie tak... i chyba kogoś znalazłam ale mam za chwile dzwonić i pogadać .
Mam ciarki jak pomysle , że pewnie za jakieś 2/3 tyg będę w ciąży... chyba , że nie załapie , ale ze stymulacją nie wierze , ze nie... chyba ze będzie pech taki ;p musze byc przygotowana na wszystko teraz ... a jak będzie to Bozia wie

reklama
Do góry