Oj nie nadrobie.
@...Margotka9022... pieknie Ci w ciąży. Wszystkiego dobrego kochana.
@ivvonka cudnie i oby tak dalej. A skoro siedzisz na zwolnieniu, to moze wzielabys sie za napisanie ksiazki, np. Z pamietnika staraczki albo pamietnik zafasolkowanej. Z Twoim optymistycznym podejsciem i inteligentnym poczuciem humoru bedzie to hit ku pokrzepieniu serc dla takich jak ja. Ale juz Ci nie slodze bo cukrzycy ciazowej przeze mnie dostaniesz.
@hona dziękuję za cieple slowa, tez często o Tobie mysle. Jestesmy bliskie wiekiem i sytuacją, chyba dlatego. Gratuluję awansu. Teraz jeszcze tylko drugi dzidziuś i bedzie miodzio.
@Funia90 gratulacje. Ty jestes silna babka to szybko sie pozbierasz po cc. Najważniejsze, ze Asia zdrowa.
@roxie123 odpowiadając na pytanie, to ja mam blisko do gamety i CZMP, ale na razie zostane tu, bo bez laparo to i tak pewnie nie rusze z miejsca. Jutro ide do gina, to moze wyznaczy mi jakis termin na laparo i zobaczymy co dalej. Co do heparyny w ciazy, to jak by mi sie udalo zaciazyc bez watpienia skocze szybciutko do Matki Polki, Aga szybciutko dostala termin, tzn. Nie wiem jeszcze jak moj gin sie na heparyne zapatruje, bo jeszcze z nim nie rozmawialam. Jeszcze jest taka sprawa, ze u mnie jest jedna porodowka i moj gin jest tam ordynatorem ginekologii, wiec za bardzo od niego uciec nie moge, bo glupio by bylo, jak bym go zmienila a pozniej trafila do niego na oddzial. Zreszta u mnie w miescie nie ma na kogo zmienic. Do Gamety jestem uprzedzona, moim zdaniem oni stawiaja tylko na in vitro. Dziękuję za rade i jestem otwarta na wszystkie sugestie, jednak poki co zostane z doktorkiem. Zobaczymy co mi jutro powie.
@Aggs Tobie lekarz powiedzial, ze masz nie brac acaru przy staraniach?