reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez czekam na info po wizycie @ivvonka
@Marika92 kciuki zeby to nie bylo nic groznego :) nie ma sie co stresowac na zapas. Najwazniejsze ze z synkiem wszystko dobrze..ale jestes juz wysoko w ciazy :) musisz kiedys znowu wrzucic zdj brzuszka :)
Wrzucę jak trochę podrośnie :)

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Oj nie nadrobie.
@...Margotka9022... pieknie Ci w ciąży. Wszystkiego dobrego kochana.
@ivvonka cudnie i oby tak dalej. A skoro siedzisz na zwolnieniu, to moze wzielabys sie za napisanie ksiazki, np. Z pamietnika staraczki albo pamietnik zafasolkowanej. Z Twoim optymistycznym podejsciem i inteligentnym poczuciem humoru bedzie to hit ku pokrzepieniu serc dla takich jak ja. Ale juz Ci nie slodze bo cukrzycy ciazowej przeze mnie dostaniesz.;)
@hona dziękuję za cieple slowa, tez często o Tobie mysle. Jestesmy bliskie wiekiem i sytuacją, chyba dlatego. Gratuluję awansu. Teraz jeszcze tylko drugi dzidziuś i bedzie miodzio.:)
@Funia90 gratulacje. Ty jestes silna babka to szybko sie pozbierasz po cc. Najważniejsze, ze Asia zdrowa.:-) :)
@roxie123 odpowiadając na pytanie, to ja mam blisko do gamety i CZMP, ale na razie zostane tu, bo bez laparo to i tak pewnie nie rusze z miejsca. Jutro ide do gina, to moze wyznaczy mi jakis termin na laparo i zobaczymy co dalej. Co do heparyny w ciazy, to jak by mi sie udalo zaciazyc bez watpienia skocze szybciutko do Matki Polki, Aga szybciutko dostala termin, tzn. Nie wiem jeszcze jak moj gin sie na heparyne zapatruje, bo jeszcze z nim nie rozmawialam. Jeszcze jest taka sprawa, ze u mnie jest jedna porodowka i moj gin jest tam ordynatorem ginekologii, wiec za bardzo od niego uciec nie moge, bo glupio by bylo, jak bym go zmienila a pozniej trafila do niego na oddzial. Zreszta u mnie w miescie nie ma na kogo zmienic. Do Gamety jestem uprzedzona, moim zdaniem oni stawiaja tylko na in vitro. Dziękuję za rade i jestem otwarta na wszystkie sugestie, jednak poki co zostane z doktorkiem. Zobaczymy co mi jutro powie.
@Aggs Tobie lekarz powiedzial, ze masz nie brac acaru przy staraniach?

@Frezja_1 rozumiem :) wiesz na razie myśl o laparoskopii i o tym ze się uda jak wszystko będzie hulać :) lekarza bym prosiła o heparyne :) ja własnie jestem w trakcie szukania lekarza prowadzącego z mózgiem i sercem... dobrze , że mam chody w profamilii także znajoma mi coś ogarnie , w sensie zadzownie do niej a pogadam z lekarzem czy ogarnie :) głównie chodzi mi własnie o pisanie heparyny na fundusz bo nie dam rady finansowo , i kontakt z lekarzem w razie gdyby cos poszło nie tak... i chyba kogoś znalazłam ale mam za chwile dzwonić i pogadać .
Mam ciarki jak pomysle , że pewnie za jakieś 2/3 tyg będę w ciąży... chyba , że nie załapie , ale ze stymulacją nie wierze , ze nie... chyba ze będzie pech taki ;p musze byc przygotowana na wszystko teraz ... a jak będzie to Bozia wie

reklama
Do góry